Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim özel muayene oldum Prof hocaya ücretli 444lu numara var nette de bulabilirsin oradan randevu aldım çok uzak tarihe vermiyorlar normal muayene de de bir hafta içinde gidebileceğiniz şekilde veriyor canımTatlımm randevuyu falan nası aldın çook ilrri tarihe mi vrriyolar? Diğer hastanelerdeki gibi asistanlar mı muayene ediyor?
Anladım canım çok saol. Özel muayene oluşu süpermiş. Ben öyle bi şansımız olduğunu bilmiyordum. Davranışları falan nasıldı?Canim özel muayene oldum Prof hocaya ücretli 444lu numara var nette de bulabilirsin oradan randevu aldım çok uzak tarihe vermiyorlar normal muayene de de bir hafta içinde gidebileceğiniz şekilde veriyor canım
Prof gürkan Bozdağ a gittim canım çok iyiydi eşimle gittim bizimle konuştu dinledi çok beğendim erkek olmasından cekiniyordum ama muayene de yanında hemşire de yardımcı oluyor falan gerilmedim hiç tavsiye ederim gürkan beye kesinlik le git ugrastirmadan asilamaya başlayalım dedi hemenAnladım canım çok saol. Özel muayene oluşu süpermiş. Ben öyle bi şansımız olduğunu bilmiyordum. Davranışları falan nasıldı?
hacettepede aşılamamı yaptırdım bugün 8. gün
ilk aşılamam tutmadı canım gürkan hocaya gitmiştim şimdi şubat ya da mart gibi ikinci aşılamayı düşünüyorumAcaba durumunuz ne aşamada? Olumlu sonuçlandı mı? Bu konuda doktor ve hastane araştırması yapıyorum..
gurkan hoca da tüp bebek de çok başarılı diye duydum orada tabi önce ALLAH OL DİYECEK VAKTİ GELECEK AMA SEBEP DE ÖNEMLİ İŞTE..Hayırlısı olsunaaynaa ben sizin tüp bebek yaptırdığınızı sanmıştım. Bugün farkettim aşılama yaptırmışsınız. Ben 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek aşamasına geçtik.