Aşılama HACETTEPE'DE AŞILAMA YAPTIRANLAR YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Arkadaşlar bayramdan sonra ben de hacettepeye gitmeyi düşünüyorum aşılama için yaptırıp memnun kalanlar hangi doktora gittiniz bilgi verir misiniz?

kimse aşılama için hacettepeye gitmedi mi dostlar?

hanımlar hacettepeye giden var mı aşılama için?

arkadaşlar eylülde hacettepede aşılama düşünüyorum hacettepeye giden var mı?

koca sitede kimse ankara hacettepeye gitmedi mi tedavi için :(

Gürkan Bozdağa gittim kendisi prof çok memnun kaldım şuan için aşılamaya karar verdik aşılamadan sonra ayrıntıları yaacağım bence ankarada doktor arayanlar düşünsünler ben memnunum

Tatlımm randevuyu falan nası aldın çook ilrri tarihe mi vrriyolar? Diğer hastanelerdeki gibi asistanlar mı muayene ediyor?

Tatlımm randevuyu falan nası aldın çook ilrri tarihe mi vrriyolar? Diğer hastanelerdeki gibi asistanlar mı muayene ediyor?
Canim özel muayene oldum Prof hocaya ücretli 444lu numara var nette de bulabilirsin oradan randevu aldım çok uzak tarihe vermiyorlar normal muayene de de bir hafta içinde gidebileceğiniz şekilde veriyor canım

Canim özel muayene oldum Prof hocaya ücretli 444lu numara var nette de bulabilirsin oradan randevu aldım çok uzak tarihe vermiyorlar normal muayene de de bir hafta içinde gidebileceğiniz şekilde veriyor canım
Anladım canım çok saol. Özel muayene oluşu süpermiş. Ben öyle bi şansımız olduğunu bilmiyordum. Davranışları falan nasıldı?

Anladım canım çok saol. Özel muayene oluşu süpermiş. Ben öyle bi şansımız olduğunu bilmiyordum. Davranışları falan nasıldı?
Prof gürkan Bozdağ a gittim canım çok iyiydi eşimle gittim bizimle konuştu dinledi çok beğendim erkek olmasından cekiniyordum ama muayene de yanında hemşire de yardımcı oluyor falan gerilmedim hiç tavsiye ederim gürkan beye kesinlik le git ugrastirmadan asilamaya başlayalım dedi hemen

hacettepede aşılamamı yaptırdım bugün 8. gün

Acaba durumunuz ne aşamada? Olumlu sonuçlandı mı? Bu konuda doktor ve hastane araştırması yapıyorum..
ilk aşılamam tutmadı canım gürkan hocaya gitmiştim şimdi şubat ya da mart gibi ikinci aşılamayı düşünüyorum

ilk aşılamam tutmadı canım gürkan hocaya gitmiştim şimdi şubat ya da mart gibi ikinci aşılamayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun aaynaa aaynaa ben sizin tüp bebek yaptırdığınızı sanmıştım. Bugün farkettim aşılama yaptırmışsınız. Ben 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek aşamasına geçtik.

Hayırlısı olsun aaynaa aaynaa ben sizin tüp bebek yaptırdığınızı sanmıştım. Bugün farkettim aşılama yaptırmışsınız. Ben 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek aşamasına geçtik.
gurkan hoca da tüp bebek de çok başarılı diye duydum orada tabi önce ALLAH OL DİYECEK VAKTİ GELECEK AMA SEBEP DE ÖNEMLİ İŞTE..
tüp bebeğe daha geçmedik canım doktor 2 aşılama deneriz dedi zaten bana da şimdi ikinciye kendimi hazırlanamaya çalışıyorum maddi manevi yani ALLAH UTANDIRMASIN kimseleri hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah amin

bir yandan temmuzdaki kpss için kafam çok dolu çok sıkı hazırlanmam lazım hem maddiyat olarak da çok rahatlarız olursa hep maddi nedenlerden insan dur diyor kendisine ben aşılama yaptırırken muayene de sıra beklerken kadınlar konuşuyordu bu ay 20 tüp bebekten 19unda başarılı olmuş gurkan hoca diye canım zaten amerikada mastır yapmış bence düşün derim

Back
X