Hacı Sabancı'nın, Özge Ulusoy'a Yaptığı Evlenme Teklifi Pahalıya Patladı

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Hacı Sabancı'nın, Özge Ulusoy'a Yaptığı Evlenme Teklifi Pahalıya Patladı
İş adamı Hacı Sabancı, bir süredir beraber olduğu Özge Ulusoy'a 115 bin dolar değerindeki yüzükle evlilik teklifinde bulundu.
haci-sabanci-nin-ozge-ulusoy-a-evlenme-teklifi-8059011_x_9506_o.jpg

Hacı Sabancı, manken sevgilisi Özge Ulusoy'a bir jest daha yaptı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyelerle adından söz ettiren hatta geçen doğum gününde kolye alan genç iş adamı, bu sefer değeri 100 bin doları geçen pırlanta yüzük aldı.
SERVET DEĞERİNDE TEK TAŞ
Kapalıçarşı'dan 100 bin dolara 5 karat saf pırlanta alan iş adamının bunu yüzük haline getirmek için ise 15 bin dolar verdiği iddia edildi.
ÖZGE ULUSOY 'EVET' DEDİ
Aldığı bu yüzükle Ulusoy'a evlenme teklifi ettiği de öğrenilen Sabancı, 'Evet' yanıtını aldı.
Yeni yılı Amerika'da karşılayan sevgililerden Ulusoy'un bu romantik jest karşısında oldukça mutlu olduğu söylendi.

Bence de romantik veya ince değil .Yani almış pahalı bir yüzük bu kadar işte.Bana tuhaf geliyor ya ,bana böyle pahalı yüzükle evlenme teklif edilmesini istemezdim.Beni düşünmesini hissetmek isterdim.Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum ,pahalı hediyelerden nefret ediyorum.

Bir Sabancı üyesine göre ucuza kaçmış...
Kral dairesininde kalıp, 2 gecelik tatilde daha fazla para harcayan adam, yüzüğe kıyamamış mı dedirtti bana.

Sen Sabancı'sın. Eğitimli kültürlü zengin kökten modern ve saygın. :KK53:
Özel hayatı ayağa düşmüş, kendinden beş yaş büyük, boyu boyuna uymayan bir kadında ne buluyorsun? Şaka şaka. :P Gönül bu.
Ya bu Özge, Sabancı'nın yanında çok cici duruyor böyle 20 yaşında toy kızlar gibi masum bi gülümsemeye bürünüyor. Çok tatlı oluyor. :P
Özge Ulusoy evlilik sorularına henüz yok diyordu, demek olmayan şey teklifmiş. Şimdi adam Sabancı diye evlilik de konuşamamıştır teklife kadar, yazık ya. Neyse çocuktan sonra boşanır artık.

gadjo dilo gadjo dilo aynen, cocuktan sonra bosanmak zaten zengin evliligi gelenegi, belki mirastan alacagi payı arttirmak icin iki cocuk da yapabilir ard arda, tum ünlüler zenginler boyle artik..
Ozgeyi pek tanimiyorum hanim kiz gibi görünüyor, onun icin söylemiyorum geneli böyle artik.
Instagramda tanimadigimiz kadinlarin boyle zengin kisilerle evlenip nasil harvurrup harman savurdugunu gordukce zenginliklerine sasirdikca en azindan bu ünlü diyesim geliyor, yani biraz olsun hakettigini düşündürüyor nedense bana.. ne diyelim 5 karat, biz mutluluklar dilemesek de mutludur eminim.:KK76:

gadjo dilo gadjo dilo aynen, cocuktan sonra bosanmak zaten zengin evliligi gelenegi, belki mirastan alacagi payı arttirmak icin iki cocuk da yapabilir ard arda, tum ünlüler zenginler boyle artik..
Ozgeyi pek tanimiyorum hanim kiz gibi görünüyor, onun icin söylemiyorum geneli böyle artik.
Instagramda tanimadigimiz kadinlarin boyle zengin kisilerle evlenip nasil harvurrup harman savurdugunu gordukce zenginliklerine sasirdikca en azindan bu ünlü diyesim geliyor, yani biraz olsun hakettigini düşündürüyor nedense bana.. ne diyelim 5 karat, biz mutluluklar dilemesek de mutludur eminim.:KK76:
Mutludur mutludur. :D Adamdan Sabancı soyadını ve parasını al, özgenin karşısına koy, acaba yüzüne bakar mıydı. :confused:

Birinci iticimiz Merve Oflaz'a yorum yapmışken ikinci iticimiz Özge Ulusoy'a da merhaba demeden geçmek olmazdı. :KK70:
Samimiyetine inanmadığım ilişki maalesef para mıdır insanı aşık yapan yoksa aşk mıdır insanı paraya taptıran ? Mantık bu sanırım neyse yine de mutluluklar :KK15:

Yok bide hayir diyeydi yok.
O tektasin tasiyla gozlerini yerinden oyardi ozgenin.

Birinci iticimiz Merve Oflaz'a yorum yapmışken ikinci iticimiz Özge Ulusoy'a da merhaba demeden geçmek olmazdı. :KK70:
Samimiyetine inanmadığım ilişki maalesef para mıdır insanı aşık yapan yoksa aşk mıdır insanı paraya taptıran ? Mantık bu sanırım neyse yine de mutluluklar :KK15:
:rolleyes:

Back
X