Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayol beni niye etiketledin , ben kilo falan vermek istemiyorum
Neden her kadının 5 kilosu fazlası vardır. Sen de onları veriver. Yoksa sen tüm kadinlarin nefret ettiği, 36 beden kadınlardan misin?Ayol beni niye etiketledin , ben kilo falan vermek istemiyorum![]()
Evet maalesefNeden her kadının 5 kilosu fazlası vardır. Sen de onları veriver. Yoksa sen tüm kadinlarin nefret ettiği, 36 beden kadınlardan misin?![]()
Evet maalesefAz daha verirsem kalça dümdüz olucak
. Ayrıca o 5 kilo beni anoreksiya yapar
![]()
Amin amin. Kiloyla aram pek iyi değil ama kızım da biraz kilo problemi var . O yüzden bir kenarda bekleyip arada fikir alsam iyi olur
Darısı bizim başımıza o zaman. Sen buralarda çok durma öyleyse.![]()
Allah bağışlasın.Amin amin. Kiloyla aram pek iyi değil ama kızım da biraz kilo problemi var . O yüzden bir kenarda bekleyip arada fikir alsam iyi olur![]()
Amin teşekkürlerAllah bağışlasın.![]()
Kiz bize nispet mi yapıyorsun senide boyle yok etmeyi planlıyoruz.Evet maalesefAz daha verirsem kalça dümdüz olucak
. Ayrıca o 5 kilo beni anoreksiya yapar
![]()
Maşallah canim mükemmel vermissin takımadada devam edicem bir yandan ama hic konusma muhabbet yok canım orda sadece bildirim yapiyorlar o kadarSimurgp 10. Takimdasin sanırım. Takımda daha aktif olursan menülerini paylaşırsan spor yaparsan kilolarını verirsin.
Ben 6. Takimdayim. 93 le başladım. Şuan 65 oldum.
İsteyince herşeyi yapabiliriz.
Üzerimdeki aynı t-shirt.
Canim 76 ile basladim suan 74 um 55 e düşmek istiyorum hemde kisa bir suredeMerhabalar. Kaç kilosunuz-21 vermem gerekli demissiniz ya onun için soruyorum. Benimde vermem gerekiyor bi o kadar ://