hadi bakalım hayırlısı

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize günaydın

bu konuyu kendımı takıp edebılıceğım yedıgımı ıctıgımı yazıp her gun kendıme otokontrol saglayabılıceğımı dusunerek acıyorum

bundan sonra yedıgımı her şeyı buraya gun ve gun yazıcam hadı bakalım hayırlısı

başlangıc 26/08/2013

sabah kahvaltısı 6 adet etı form bisküvi ve şekersiz nescafe

öglen yemegı yemeyı karpuz yıycem

akşamda annem ne yaptıysa bıraz ondan yemegı dusunuyorum

mutlaka 3 lt su ıçıcem

şimdilik bu kadar

Sonra zaafiyet geçireceksin yemediğinin 3 katını yiyecek ve neden olmuyor diyeceksin.Csnım böyle diyet mi olur?Yaşın kilon boyun kaç hedefin ne biraz bahset istersen burada sana yardımcı olacak çok tecrübeli insanlar var yardımları olur.
İlk tavsiye benden günde 3 öğün doğru düzgün kalorisi az besinler en az bir ara öğün.

Sonra zaafiyet geçireceksin yemediğinin 3 katını yiyecek ve neden olmuyor diyeceksin.Csnım böyle diyet mi olur?Yaşın kilon boyun kaç hedefin ne biraz bahset istersen burada sana yardımcı olacak çok tecrübeli insanlar var yardımları olur.
İlk tavsiye benden günde 3 öğün doğru düzgün kalorisi az besinler en az bir ara öğün.

yaş 26 boy 1,65 kılo 78 ama ben duz hesap 80 dıye bakıyorum hedef 68 canım ama benım acıl kılo vermem lazım :((

Keşke acil yapabileceğimiz şeylerin arasında zayıflamak olabilseydi:1:Boyun gayet iyi 78 kiloyu da 80 e yuvarlama bence:)))

keşke 9 ayda dogumda aldıgım kıloları 1,5 yılda veremedım he dıyceksın kı caba sarfettın mı hayır onuda yapmadım ama sımdı yaklasık 2 haftadır yedıklerımı baya kıstım abur cuburu bıraktım yaklasık 4 gundur falanda tartılmıyorum işin garıp yanı kendımı bazen o kadar zayıflamıs hıssedıyorumkı o an her seyı bırakasım yemek yıyesım gelıyor sonra yemegı yıyınce sanıyorum 100 kılo olmusum bılmıyorum ne yapıcam

kızlar suan o kadar pişmanım kı anlatamam sıze 10 gundur yedıgıme ıctıgıme dıkkat ederek kendımı motıve ederek ıkı kılo vermıstım takı suana kadar yarım ekmek arası köfteyı vıcdanım sızlaya sızlaya yedım ve cok pişmanım offff

:20::20::20: Bu diyetle kilo veremezsin, su verirsin, kas verirsin olsa olsa. Hasta olursun. Adetin düzensizleşir, saçların dökülür yanlış diyetlerle. Bu sitede buna örnek bir sürü insan var. Sen de bu hataya düşüp pişman olma. Her şeyden olan düzenli bir beslenmeyle SAĞLIKLI bir zayıf ol.

kızlar baktım bu boyle olmaycak bıraz önce işten izin alıp en yakın tıp merkezine gittim doktora dedım ısteklıyım benı zayıflat

oda hemen gereklı ölçümleri yapıp diyet listemi verdi

bakalım bu seferde zayıflayamazsam hıc zayıflayamam bu benım son şansım kızlar

Back
X