Hadi bakalım Mersinli Hanımlar buluşmaya varmısınızz

Green33

oğluşunun annesiii
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.235
15
158
45
İçel Mersin
mersin topiğindede defalarca belirtmiştim bi ara buluşalım görüşelim die ama bi kesinlik kazanamadı bi türlü ben diyorumki hep beraber bir pikniğe gidelim ne dersinizzzkaydirigubbakcemile4olumunekankayizsmile

7 kişi bakmış cvp veren yok acaba modlardan biri silebilirmi konuyu fazlalık yapmasın nasıl olsa cvp veren yok millet birkaç kez buluşmak için çaba içerisinde bizden ses yok sonrada topiklerde biz neden buluşamıoruz denilior lütfen biri konuyu silebilrmi acaba

7 kişi bakmış cvp veren yok acaba modlardan biri silebilirmi konuyu fazlalık yapmasın nasıl olsa cvp veren yok millet birkaç kez buluşmak için çaba içerisinde bizden ses yok sonrada topiklerde biz neden buluşamıoruz denilior lütfen biri konuyu silebilrmi acaba

bi kac gün sonra tasınıyoruz dilekcim eger tasınmadan erken bir tarihte olursa ben gelirim hatta kocişlerimizle gelelim daha güzel olur...tabi erken yaparsanız

bi kac gün sonra tasınıyoruz dilekcim eger tasınmadan erken bir tarihte olursa ben gelirim hatta kocişlerimizle gelelim daha güzel olur...tabi erken yaparsanız

birkaç gün içinde ne yapabilirzki canım zaten bir sen birde ben varım eşlerde gelebilir benim için bir skıncası yok ama biz çalıştıgımız için haftasonu buluşabiliriz ama sen ozamana taşınmış olursun sanırım yerimi biliosun zaten görüşmek istersen her zaman beklerimmopuyorumnanaktan

Back
X