eşiimm le aşk hikayemiz...
ben bi küçük bi dükkanda çalışıyordum..12 ekim çarşamba günüydü..her zaman ki gibi sabah 06.30 da kalktım giyindim parça ekmek yiyip evden çıktım
her zaman ki gibi yürüyerek iş yerine gitimm..dükkanı patronla beraber açtık sonra arkadaşlar geldi..kahvaltı yaptık sonra ben işimin başına döndüm en son baktığımda 17.30 neyse dükkan dolu müşterilerle çok yoruldum etrafta öylece uğraşıyordum..ve bi çift geldi bişey sordular cvpladım bizim le aynı köylülermiş yengemi flan tanıyorlarmışşş ama bn tanımıyorummm.
neyse ismi fln sordular babamı fln da tanıdılar..sonra onlar dükkandan ayrıldılar saat akşam 8.30 da eve geldiğimde dayım vardı evde ve beni istemeye gelceklerini çok iyi insan olduklarını fln sölediler..
benn ilk başta istemedim tabiii ama sonra dedim eğer yakışıklı olursa olur dedim ve güldüler..

neyse bn o gece hep dşündüm km neyin nesi fln diye sbh gene işe gittimm ve gene işlerle uğraşrken ortada çalışıyodum kafam eğikdi kafamı bi kalırdımm..yakışıklı genç uzun boylu pozlu öyle heycanlandımkiii anlatamam

nerdeyse 5 dk boyunca bakıştık hiç bişe konuşmadan arkadaşlar okadr güzel bi gündü ki eşimle bakışırken zmn durdu sankiii öyle güzeldi ki içim huzur doluydu sanki sadece biz varız dükkan da neyse bakışmamız bittikten sonra konuşmadan geri gitti eşim okadar uandık heycandan konuşamadık bile eşim dükkandan çıkarken bile arkasından gittimm ve oda arkasına bakarak dükkandan uzaklaştık..bn o gün boyunc sarhoş gibi gezdimmmm..hep onu düşündüm aklımda hep o vardı..eve geldim bi andan yarın akşam istemeye gelicekler bide onu düşündüm...ne yapıcaam ben diye neyse işe gittim o gün eve biraz geç gittimm ve eve kapının önüne geldiğimde ayakkabılar dolu kapıyı biii çaldım herkez içerde neyse kadınlar erkekler ayrı oturruyorldı...yengemler bni atak odasına alıp süslediler terlik fln verdiler heycandan ölüyordummm..ve erkeklerin oturduğu oda dan kafmı bi uzatttım hoşş geldiniz demek için bide ne görüyümmmmm...dükkannda bakıştığımmmm çocuk ordaaa

beni istemeye meğer ailesi gelmiş okadar mutlu oldum ki anlatamam..o akşam 2 tane dünür gelmişti..öbürküler haber göndermiş gelelim diye ama ben eşimi istedim gittiler..
sonra eşimle bizi odada konuşturdular odada kmse yoktu..kapıdan içeri girer girmez heycandan öldümm öldümmm oda heycanda nekonuşucağını bilemedi bnde neyse konuşmaya başladık eşimle konuşrken eşim düşünmüş bu beni beğenmez ay gibi fln die düşünmüş...nese herşey öle güzel geçtiki o akşam...bn kararımı hemen sölemedim

ertesi akşam babası geldi kararı öğrenmeye eşim işteydiii ve tam da orada eşim aradı öle heycanlı heycanlı soruyordu ki kararımızı bn evet dedim tlf da oley diye bağıırınca ses taa dışarıya kadar çıktı:)sonra herşey okdar güzelleştiki birbirimize çok aşığız ve öle çok sevioruzkiii..1.5 sene oldu ve herşey okdar yolunda asla birbirimizi sarılmadan uyuyamıızzz illa dokuncaz çok mutluuz allaha şükürler olsun bu mutluluğumuza mutluluk katmak içinn bebeğimiz olmasını istiyoruz allahım inş...nasip eder de bi bebeğimiz olur
k.bakmaın arkdaşlar yazı biraz fazla olduu