yine, yeni, yeniden adet oldum... sanırım artık üzülmüyorum. Düşünsenize hamile kalacaksınız, 9 ay boyunca kimi zaman bulantılar, kusmalar, kimi zaman bel ve sırt ağrıları, bacaktaki kramplarla uyanmalar, hep tedirgin; acaba bebek neden oynamadı, aman sancım var doğum mu başladı... hoop mutlu son minnacık kucağımda peki ya sonra; ay çocuk hasta, aman hangi okula gitse, yok arkadaşları dövdü, ayy şu ergenlik, aman sınav geldi çattı, vizeler finaller, iş buldu-bulmadı, anne sevdiğim adamı-kadını buldum, haydi bakalım düğün, eee torun yok mu vs, vs... aslında çocuk dediğin hep sorun ama Allah öyle birşey vermiş ki bizlere, yıllarca hep sorun çıkaracağını(belki büyük, belki küçük) bildiğimiz halde illa olsun istiyoruz. kim bunları bildiği halde ben çocuk istemiyorum diyebiliyor ki? imkanı mı var? Ama öğrenmemiz gereken birşey var bu noktada, bizi bekleyen bu uzun süreç için(ne kadar uzundur onu da Allah bilir ya) hayırlısını istemek... ben bu sefer hiç aklıma takmayacağım inşallah hadi siz de bana takılın:)))