Hadi bana yardım edin :)

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Bu pazar abimin düğünü var
Elbisem buna benziyor. Buna göre saç ve makyaj modeli önerebilir misiniz ablacıklarım :)
$yeşil-abiye.webp

Son düzenleme:
benanneyim teşekkür ederim :) 19 yaşındayım. Saçım kısa ama :(
Sırt dekoltesi yok "V" şeklinde ama sırtın üst kesimlerinde bitiyor.

Elbisen asil bir kıyafet. Her topuzu ve her makyajı kaldırmayacak zor bir elbise olduğunu düşünüyorum çünkü, biraz fazla kaçarsa abartı, az kaçarsa çok sönük kalabilir yüzün. O yüzden hem dikkat çekici hem sade bir topuz ve makyaj stili seçmen gerek. Birkaç fotoğraf ekleyeceğim. Ben olsam bunlardan birini seçerdim sanırım. Yalnız eklediğim makyaj fotoğraflarında ruj tonu sönük kalabilir, yüzünün tonunu şeklini bilmiyorum çünkü. Bu elbiseye pembe tonunda bir ruj sürmelisin diye düşünüyorum şahsen ben.

$images (1).webp
Favorim bu, birinci resim, saçta .

$Tepeden-topuz-modelleri.webp

$yüksek-topuz-modelleri-9.webp

Eki Görüntüle 801549

$smokey-makyaj-modelleri.webp

$trend-göz-makyajları-1.webp

Elbisen asil bir kıyafet. Her topuzu ve her makyajı kaldırmayacak zor bir elbise olduğunu düşünüyorum çünkü, biraz fazla kaçarsa abartı, az kaçarsa çok sönük kalabilir yüzün. O yüzden hem dikkat çekici hem sade bir topuz ve makyaj stili seçmen gerek. Birkaç fotoğraf ekleyeceğim. Ben olsam bunlardan birini seçerdim sanırım. Yalnız eklediğim makyaj fotoğraflarında ruj tonu sönük kalabilir, yüzünün tonunu şeklini bilmiyorum çünkü. Bu elbiseye pembe tonunda bir ruj sürmelisin diye düşünüyorum şahsen ben.

Eki Görüntüle 801545
Favorim bu, birinci resim, saçta .

Eki Görüntüle 801546

Eki Görüntüle 801547

Eki Görüntüle 801549

Eki Görüntüle 801550

Eki Görüntüle 801551

Sıkı topuzları pek sevmiyorum. Dağınık düşünüyorum. Kuaförüm bu tavsiyede bulundu ama tavsiyelerin için teşekkür ederim göz makyajını çok beğendim :))

Sıkı topuzları pek sevmiyorum. Dağınık düşünüyorum. Kuaförüm bu tavsiyede bulundu ama tavsiyelerin için teşekkür ederim göz makyajını çok beğendim :))

Ben de pek sevmem ama elbiseni ön plana çıkarmak için bu topuzlar olur diye düşünmüştüm :) Evet makyajları ben de beğendim. Rica ediyorum :)

benanneyim teşekkür ederim :) 19 yaşındayım. Saçım kısa ama :(
Sırt dekoltesi yok "V" şeklinde ama sırtın üst kesimlerinde bitiyor.

Rica ederim,
Eğer saçın omuzlarının üstünde kalacak kadar kısaysa ara maşa da düşünebilirsin,ya da senin dediğin gibi dağınık topuz da yakışır.

Toz pembe ruj-hafif kalacak şekilde siyah eyeliner kullanabilirsin bence

Elbise çook güzel :) Hafif bir makyaj yapmalısın bence. Saçlarının kısalığı topuz yapmaya yetiyorsa topuz yap bu elbiseye çok yakışır. leonela nın örnekleri gayet güzel..

Back
X