Saç Şekillendiriciler Hadı bayanlar yorumlarınızı bekliyorum kurutma makinası

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aysag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.040
76
163
43
Bursa
Baslıktada soyledıgım gıbı kurutma makınası almak ıstıyorum sımens ve Bosch arasında kaldım kullanan memnun olan yorumlarını yazarsa sevınırım tavsıyeleriniz com önemli netten bıraz arastırınca kımınınkı banyoyu buhar ıcınde bırakıyormuş ses yapıyormuş en önemliside tam kurutma yapmıyosmus falan bunlarin hıcbırıyle karşılaşmak ıstemem halıyle yorumlarınızı bekliyprum

ben de baya araştırarak Etap Marathon fön makinesi aldım kurutma amaçlı da kullanıyorum, çok memnun kaldım kuaförlerde de denk geldim kullanılıyor.

Aaa bdv actım ben konumu yanlış taşımışlar sanırım yönetim ılgılenırsenız sevınırım

siemens arasında kaldım kısmından sonrasını okumadım bile :D

dün okuldan bi arkadaşla konusu geçti, 1 ay olmuş alalı, siemens markaymış, okuldaki tüm bayanlara şiddetle tavsiye etti :KK45:

3,5 saat sürüyormuş ama tam kurutuyormuş, içinden çıkarıp direk katlayıp kaldırıyormuşşş

Benimki bosch marka cok ama coook memnunum.iki cocukla resmen hayat kurtarici.kesinlikle tavsiye ederim.

Benim ki ARÇELİK. Çok uygun bir fiyata almıştım. Söylemeden geçemeyeceğim. Teşekkürler arçelik. Teşekkürler almama sebep olan Zeliha abla. . . Bence bir yardımcıdan daha iyi.

Ayy bende Braun diycektim ki konu çamaşır makinesiyle ilgiliymiş :KK48:
Ama yanlış yere açılmış konuu:KK53:

Back
X