Hadi Bi Yardımcı olun :)

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Merhabalar kızçlerrr..
Adetlerim son 5 aydir duzenli günü gününe oluyorum. Ve adetimden 1 hafta once mutlaka goguslerim agrimaya baslardi ama bu ay agri felan yok gayet normaller. Bu arada 6 nisan adet olmam lazim. Ve kasık batmalarım oluyor kizlar. Cinsel istedigimde hic yok.acaba diyorum hamilemiyim. Teste de suan erken diye elim gitmiyor... Yorumlarinizi bekliyorummmm

Ümitlendirmek gibi olmasın da bende de hamile kaldığım ay normalde olmasi gereken göğüs hassasiyeti olmamıştı ortalama bi hafta once başlardi

Ben zaten bu belirti ile hamile olacağımi düşünmüştüm ama bir diğer belirti de normalde adet agrim olmaz sadece sokuldukten sonra az agri olurdu ama bu defa adet günüm ve sonrası kasiklarimda batma oluyordu adet olacam sanıyordum

İlk hamileliğimi 4 haftalıkken anladım adet geçikmesi ile tabi ilk olunca göğüslerim çok hassas olmuştu yatarken çok ağrıyordu sertleşmişti baya ama ben anlayamadım hamilelikten olacağını neyse şimdide hamileyim 1 haftalık ama adet günüme yakın beyazımsı akıntı artışı oldu sonra yine adet geçikmesi ile kan testi yaptırdık hamileyim ama 1 haftalık olunca fazla belirti yok
Yani bu belirtiler hafta hafta ve kişiden kişiye değişiyor

Ben zaten bu belirti ile hamile olacağımi düşünmüştüm ama bir diğer belirti de normalde adet agrim olmaz sadece sokuldukten sonra az agri olurdu ama bu defa adet günüm ve sonrası kasiklarimda batma oluyordu adet olacam sanıyordum
Anladimm. Gögüslerim biraz suphelendirdi ben
Anladim. Gögüslerim şüphelendirdi beni biraz 7 aydir korunmuyoruz her ay fos cikiyo :) insanda farkli bise olunca acaba mi diyo iste :) kasik batmalarim ve ayakta durunca agriyan bi belimde var isin icinde :))

Benim tam tersi oldu yine ağrırdı göğüslerim çok çok erken ağrımaya başlamıştı hamile kaldığım ay, ama kişiden kişiyede değişir inşaAllah hamilesindir canım

İlk hamileliğimi 4 haftalıkken anladım adet geçikmesi ile tabi ilk olunca göğüslerim çok hassas olmuştu yatarken çok ağrıyordu sertleşmişti baya ama ben anlayamadım hamilelikten olacağını neyse şimdide hamileyim 1 haftalık ama adet günüme yakın beyazımsı akıntı artışı oldu sonra yine adet geçikmesi ile kan testi yaptırdık hamileyim ama 1 haftalık olunca fazla belirti yok
Yani bu belirtiler hafta hafta ve kişiden kişiye değişiyor
Aynen oyle canim kisiden kisiye degisiyor dedigin gibi sen 1.haftada nasil anladin :) sonra ki belirtilerin neler olmustu.

Aynen oyle canim kisiden kisiye degisiyor dedigin gibi sen 1.haftada nasil anladin :) sonra ki belirtilerin neler olmustu.
Sorma canım ya içimi şüphe kaplamaya başladı zaten
Belimde hafif ağrı vardı bide adet günümr yakın beyazımsı akıntı olmaya başladı adette 1 gün geçikince kan testi yaptırdık 48.5 çıktı değer çok çok yeni dedi doktor şimdide bu akıntı koyu sarı gibi oldu ama çok nadir ve az geliyor pazartesiyi nasıl beklerim bilmiyorum

Sorma canım ya içimi şüphe kaplamaya başladı zaten
Belimde hafif ağrı vardı bide adet günümr yakın beyazımsı akıntı olmaya başladı adette 1 gün geçikince kan testi yaptırdık 48.5 çıktı değer çok çok yeni dedi doktor şimdide bu akıntı koyu sarı gibi oldu ama çok nadir ve az geliyor pazartesiyi nasıl beklerim bilmiyorum
İnsallah saglikla kucagina alirsin canim isteyen herkes icin dua et banadaaaaaa :) ben simdik ne yorum yapicami bilemedim sana :)) ama insallah bi sorunun ve sıkıntın olmazz:KK15:

İnsallah saglikla kucagina alirsin canim isteyen herkes icin dua et banadaaaaaa :) ben simdik ne yorum yapicami bilemedim sana :)) ama insallah bi sorunun ve sıkıntın olmazz:KK15:
Amin canım inşallah tabiki ederim dua ediyorumda bakalım pazartesi günü gidicem doktor ne diyecek :)

Back
X