Gaz lazım banada hadi diyecek birisi yoksa bende baslayamam kiMerhaba ..Bende 70 kiloyu aşmış ve acilen ilk etapda 5 ardındanda bir 5 kilo daha vermesi gereken biriyim..bu ara helede acaip moralim bozulmaya başladı..Vercem derken iyice kilo almışım
Yanlız bu tarz diyet listelerini uygulamayamıyorum. . Yani listeye baktığında hergün ızgara et, tavuk ,balıkvs. E biz evde isek hergün öğlen kendimize ayrı yemek akşama ayrı yemekmi yapalım. ...Birde kalabalık bir aile isek örneğin bizim gibi..Yapılabilirliği olmuyor ..Zaten çalışıyorum ben nerde bulacağım ızgara et ,tavuk,balık ..
Biz tavuk yemiyoruz eve tavuk sokmuyorum onu eledim. Mevsimsiz sebze yemiyorum domates salatalığıda eledim.Off yaav nasıl vercem bu kiloları bilmiyorum. Neyse canım sen hergün neler yediğini yaz bende feyz alır uygularım .
Valla canım ben her sabah baskülün üstüne çıkınca kendimi gazlıyorum. Ama akşam ne oluyor sa oluyor bana tüm diyetler iptal oluyor.Dayanamıyorum...Gaz lazım banada hadi diyecek birisi yoksa bende baslayamam ki
Yok bende dışarda yürüyemiyorum zaten Leslie Sansonei diye bir kadın var. Videolarıda var internette belki görmüşsündür .yapmasıda kolay. Evde yürüyorumsabahtan beri yedigim yaprak sarması 30u bulmustur evde oldugumdan sıkıntıdan yıyorum bende
Ayy havalarda soguk yuruyus falan hak getire napcam ben bilemedim ki hiç..
gormedim hiç :) :) ama ilginc evde yurumek :)Yok bende dışarda yürüyemiyorum zaten Leslie Sansonei diye bir kadın var. Videolarıda var internette belki görmüşsündür .yapmasıda kolay. Evde yürüyorum
İp iyi fikirrİp atlayın faydası olur emin olun
kac kilo verdin acabaipsiz evde atlıyorum, verdim ama sadece ip atlama sayesinde değildir sanırım, su içiyorum, dikkat ediyorum 300-400 ip atlıyorum bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?