Hadi Bir Cesaret ..

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Benim gibi Aksama kadar evde olan ve 70 kilo olan arkadaslar varsa birbirimizi cesaretlendirelim ve yarın itibari ile sıkı bir diyete baslayalım..
1200 kalorilik diyet buyrun ;

1200 Kalorilik Haftalık Diyet Listesi :

Pazartesi :

Sabah kahvaltısında 1 dilim peynir, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay.

Arada 4 – 5 tane eti form bisküvi.

Öğle yemeğinde ızgara yada haşlanmış 100 gr. et, 1 kase light yoğurt, salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

Arada 1 tane meyve.

Akşam yemeğinde 7 – 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase light yoğurt, salata ve 4 kaşık pilav.

Gece 1 – 2 tane meyve.

Salı :

Sabah kahvaltısında 1 dilim dil peyniri, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay.

Arada 2 tane grisini.

Öğle yemeğinde ızgara yada haşlanmış 100 gr. tavuk, salata, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

Arada 1 bardak süt ve 1 tane meyve.

Akşam yemeğinde 7 – 8 kaşık sebze yemeği, yarım kase light yoğurt, salata ve 4 kaşık makarna.

Gece 1 – 2 tane meyve.

Çarşamba :

Sabah kahvaltısında 1 dilim peynir, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 3 tane siyah zeytin, 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay.

Arada 4 – 5 tane eti form bisküvi

Öğle yemeğinde ızgara yada haşlanmış 100 gr. et, 1 kase light yoğurt, salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

Arada 1 tane meyve.

Akşam yemeğinde ufak tabakta çorba, 7 – 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase light yoğurt, salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

Gece 1 – 2 tane meyve.

Perşembe :

Sabah kahvaltısında 1 dilim dil peyniri, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay ve 1 bardak yarım yağlı yada yağsız süt.

Öğle yemeğinde ızgara yada haşlanmış 100 gr. tavuk, salata, 1 tane haşlanmış patates, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

Arada 1 tane meyve.

Akşam yemeğinde 7 – 8 kaşık sebze yemeği, yarım kase light yoğurt, salata ve 4 kaşık kuskus.

Gece 1- 2 tane meyve.

Cuma :

Sabah kahvaltısında yarım dilim peynir, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay

Arada 1 bardak süt

Öğle yemeğinde 7 – 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase light yoğurt, salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

Arada 2 tane grisini ve 1 tane meyve

Akşam yemeğinde ızgara yada buğlama 100 gr. balık, salata ve 2 dilim kepek ekmeği.

Gece 2 tane meyve.

Cumartesi :

Sabah kahvaltısında 1 dilim peynir, 1 dilim dil peyniri, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 2 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay.

Arada 1 bardak süt

Öğle yemeğinde 7 – 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase light yoğurt, salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

Arada 2 adet girisini ve 1 tane meyve

Akşam yemeğinde ızgara yada haşlanmış 100 gr. tavuk, 1 tane haşlanmış patates, salata, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

Gece 3 tane meyve

Pazar :

Sabah kahvaltısında 1 dilim peynir, 1 dilim dil peyniri, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 2 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay.

Öğle yemeğinde ufak tabakta çorba, 7 – 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase light yoğurt, salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

Arada 1 tane meyve

Akşam yemeğinde ızgara yada buğlama 100 gr. balık, salata ve 1 dilim kepek ekmeği

Gece 2 tane meyve

Merhaba ..Bende 70 kiloyu aşmış ve acilen ilk etapda 5 ardındanda bir 5 kilo daha vermesi gereken biriyim..bu ara helede acaip moralim bozulmaya başladı..Vercem derken iyice kilo almışım
Yanlız bu tarz diyet listelerini uygulamayamıyorum. . Yani listeye baktığında hergün ızgara et, tavuk ,balıkvs. E biz evde isek hergün öğlen kendimize ayrı yemek akşama ayrı yemekmi yapalım. ...Birde kalabalık bir aile isek örneğin bizim gibi..Yapılabilirliği olmuyor ..Zaten çalışıyorum ben nerde bulacağım ızgara et ,tavuk,balık ..
Biz tavuk yemiyoruz eve tavuk sokmuyorum onu eledim. Mevsimsiz sebze yemiyorum domates salatalığıda eledim.Off yaav nasıl vercem bu kiloları bilmiyorum. Neyse canım sen hergün neler yediğini yaz bende feyz alır uygularım .

Merhaba ..Bende 70 kiloyu aşmış ve acilen ilk etapda 5 ardındanda bir 5 kilo daha vermesi gereken biriyim..bu ara helede acaip moralim bozulmaya başladı..Vercem derken iyice kilo almışım
Yanlız bu tarz diyet listelerini uygulamayamıyorum. . Yani listeye baktığında hergün ızgara et, tavuk ,balıkvs. E biz evde isek hergün öğlen kendimize ayrı yemek akşama ayrı yemekmi yapalım. ...Birde kalabalık bir aile isek örneğin bizim gibi..Yapılabilirliği olmuyor ..Zaten çalışıyorum ben nerde bulacağım ızgara et ,tavuk,balık ..
Biz tavuk yemiyoruz eve tavuk sokmuyorum onu eledim. Mevsimsiz sebze yemiyorum domates salatalığıda eledim.Off yaav nasıl vercem bu kiloları bilmiyorum. Neyse canım sen hergün neler yediğini yaz bende feyz alır uygularım .
Gaz lazım banada hadi diyecek birisi yoksa bende baslayamam ki :(

Gaz lazım banada hadi diyecek birisi yoksa bende baslayamam ki :KK43:
Valla canım ben her sabah baskülün üstüne çıkınca kendimi gazlıyorum. Ama akşam ne oluyor sa oluyor bana tüm diyetler iptal oluyor.Dayanamıyorum...:cry::cry:
Yok ama bende artık kararlıyım. bu kilolar gitmesi lazımmm
Sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içmeye başladım. .Lesli ile yürümeye başladım henüz 1 mil yada vakit durumuna göre 500 adım yapıyorum.
Ben akşam kendime hakim olabilirsem. abur cuburu kesebilirsem iyi olcak. Birde su içemiyorum..Su içsem süper olcak.

sabahtan beri yedigim yaprak sarması 30u bulmustur evde oldugumdan sıkıntıdan yıyorum bende :(
Ayy havalarda soguk yuruyus falan hak getire napcam ben bilemedim ki hiç..

sabahtan beri yedigim yaprak sarması 30u bulmustur evde oldugumdan sıkıntıdan yıyorum bende :KK43:
Ayy havalarda soguk yuruyus falan hak getire napcam ben bilemedim ki hiç..
Yok bende dışarda yürüyemiyorum zaten Leslie Sansonei diye bir kadın var. Videolarıda var internette belki görmüşsündür .yapmasıda kolay. Evde yürüyorum

Yok bende dışarda yürüyemiyorum zaten Leslie Sansonei diye bir kadın var. Videolarıda var internette belki görmüşsündür .yapmasıda kolay. Evde yürüyorum
gormedim hiç :) :) ama ilginc evde yurumek :)

verebildinmi peki ip atlayarak ve evdemi atlıyorsun? :)

ipsiz evde atlıyorum, verdim ama sadece ip atlama sayesinde değildir sanırım, su içiyorum, dikkat ediyorum 300-400 ip atlıyorum bu sayede

Ben diyetteyim yine hayatım boyunca hep kilo problemim oldu.
Resmen aç geziyorum aç oluncada halsiz ve yorgun oluyorum nolcak böyle bilmem ama alışmam gerek sanırım.
Sağlığım için kilo vermeliyim ve kendimi iyi hissetmem için.

Sabah ılık limonlu su
1 saat sonra kahvaltı
2 yumurta
yeşil soğan
zeytin
tere
maydanoz
peynir
şekersiz çay

Back
X