Hadi birlikte başlayalım! Ben varım 60.0 :)

R O S E B U D

Hedef: 49♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
327
1.676
28
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldımmmm:nazar::KK200: 20 yaşındayım ve şuan da 60 kiloyum. Yani en son tartıldığım da öyleydim. Yemek düzenimi değiştirdim ve bunu 1 haftadır uyguluyorum. Neden bilmiyorum ama tartıya çıkmaya çok korkuyorum. Sizde de böyle mi? Yüksek rakamlar gördüğümde bütün günüm rezalet geçiyor. Hatta nişanlıma tartılacağımı söylediğim de kurban olayım bugün tartılma bak bugün buluşuyoruz diyor :KK70: :KK70: :KK70: Yarın tartılacağım İnşallah ve buraya tekrar yazacağım, hatta burası benim günlüğüm gibi olsun istiyorum izniniz varsa :eek: Ne kadar yol katettiğim ve neler yaptığımı hep anlatıcam. Sizler de anlatın lütfen yazın çekinmeyin bunlar bir kusur değil, güzelliğinizi bunlar örtemez. Biz sadece artık sağlığımızı korumak istiyoruz tek sebebi bu. Mesajlarınızı bekliyorumm, sevgiyle kalıııın öpüyorum:KK200::KK200::KK200:

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldımmmm:nazar::KK200: 20 yaşındayım ve şuan da 60 kiloyum. Yani en son tartıldığım da öyleydim. Yemek düzenimi değiştirdim ve bunu 1 haftadır uyguluyorum. Neden bilmiyorum ama tartıya çıkmaya çok korkuyorum. Sizde de böyle mi? Yüksek rakamlar gördüğümde bütün günüm rezalet geçiyor. Hatta nişanlıma tartılacağımı söylediğim de kurban olayım bugün tartılma bak bugün buluşuyoruz diyor :KK70: :KK70: :KK70: Yarın tartılacağım İnşallah ve buraya tekrar yazacağım, hatta burası benim günlüğüm gibi olsun istiyorum izniniz varsa :eek: Ne kadar yol katettiğim ve neler yaptığımı hep anlatıcam. Sizler de anlatın lütfen yazın çekinmeyin bunlar bir kusur değil, güzelliğinizi bunlar örtemez. Biz sadece artık sağlığımızı korumak istiyoruz tek sebebi bu. Mesajlarınızı bekliyorumm, sevgiyle kalıııın öpüyorum:KK200::KK200::KK200:
boyunuz kac

Selamlarr, 18.12.2019 tarihinde 62.9 dum.. Bugün tartıldım ve 61.1 çıktım :KK49:
Size 2 günde 1 yazacağım. Yaptıklarım işe yarıyor mu çok merak ediyorumm:KK76:Unutmayın kilo almamakta kilo vermektir :)) isterseniz yaptıklarımı da yazabilirim:KK200:

Selamlarr, 18.12.2019 tarihinde 62.9 dum.. Bugün tartıldım ve 61.1 çıktım :KK49:
Size 2 günde 1 yazacağım. Yaptıklarım işe yarıyor mu çok merak ediyorumm:KK76:Unutmayın kilo almamakta kilo vermektir :)) isterseniz yaptıklarımı da yazabilirim:KK200:
neler yaptığını yazarsan süper olur

neler yaptığını yazarsan süper olur
Sabah;
Mısır gevreği (çok acele etmem gerekiyor o yüzden)
varsa içine yarım muz dilimliyorum
ve yine varsa 1 tatlı kaşığı bal.

Ara Öğün;
2 tane incir ve 2 tane ceviz.

Öğlen;
İçine kaşar ve salam konulmuş sandviç.

Ara Öğün;
incir ve ceviz.

Akşam yemeği;
o akşam evde ne yapılıyorsa abartmadan yiyorum.

Yemekten 1 saat sonra evde spor yapıyorum.
Leslie 3 mile.
Bugün 5 mile yapacağım. üstüne eğer halim kalırsa 3ile kapatacağım.
Toplamda 8 Mile yürüyüş yapıyorum yani 10 km ediyor.

ve son olarak uyumadan 30 dk önce yoğurdun içine pulbiber ve kekik koyuyorum. şuan da deneme sürecindeyim bunu. İşe yarayıp yaramadığını söyleyeceğim. İsterseniz yapılışını da yazabilirim :))

Günaydıınlar, bugün tartıldım ve 60.8 çıktım :)) çok mutluyum çoook! Haftasonu dahi olsa kalkıp kahvaltı yaptım bu saatte :) Bir de regl dönemimdeyim tartı da onun da etkisi olabilir ama ben korkmadan bakıyorum hergün :) Başarabiliriz :KK200: :KK49: :KK49: :KK49:

Back
X