Hadi bunu da bulun bakalim

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.330
798
Zamanın birnde bir padişah varmış ölmeden önce 2 oğlunu yanına çağırmış ve söyle demiş:Oğullarım ben öldükten sonra siz at yarışı yapacaksınız sonuncu olan benim yerime geçicek.

Sonra padişah ölmüş.Oğulları yarışa gelmiş hiçbiri ilerlemiyomuşSonra bir yaşlı adam gelmiş çocuklara bir şey sözylemiş çocuklar atlarını birden koşturmaya başlamış neden?

atlari degistirmelerini söylemis olabilirmi??

evet harikasin tabi google den kopya cekmediysen:9:

bu arada bu da hediyen

$viktor-and-rolf-flowerbomb-pink-sparkle-eau-de-parfum.webp

tabi canim

adam atlari degisin demis.yani atlar ayni kisinin ati ama uzerindekiler farkli yani sona kalan atin sahibi padisah olucagi icin kimse altindaki atin sona kalmasini istememis ve o yuzden de kosmaya baslamislar

ben de bu açıklamyaa bile anlamdım desem:26::26::26:

ben de bu açıklamyaa bile anlamdım desem:26::26::26:

bak simdi teker teker anlatiyorum:1:

su a-nin su b-nin su da c-nin ati tamam mi
bunlardan hangisinin ati sona kalirsa padisah o olucak.dikkat et ati diyorum kendisi degil
e haliyle kimse kosmuyo sona kala bilmek ve padisah olmak icin.sonra adamin biri gelip atlari degisin demis.yani
a b-nin
b c-nin
c a-nin
atina binmis
boyle oldukta kimse altindaki atin sona kalmasini istememis kalirsa o atin sahibi padisah olucakmis.o yuzden kosmaya baslamislar
umarim anlata bilmisimdir:44:

bunlardan hangisinin ati sona kalirsa padisah o olucak.dikkat et ati diyorum kendisi degil
e haliyle kimse kosmuyo sona kala bilmek ve padisah olmak icin.sonra adamin biri gelip atlari degisin demis.yani
a b-nin
b c-nin
c a-nin
atina binmis
boyle oldukta kimse altindaki atin sona kalmasini istememis kalirsa o atin sahibi padisah olucakmis.o yuzden kosmaya baslamislar

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

a b-nin
b c-nin
c a-nin
atina binmis

Tebrik ediyorum süper bi anlatım

Back
X