Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 18. Haftadayim bebişi hala hissedemedim yaKizlar burada gebeligimiz ne kadar kendi vucudumuz ve gebeligin bize hergün hissettirdiklerini yazalım bakalım neler oluyor![]()
Canim evet imi haftadır hissediyorum ama ilk böyle icinde gaz varda yer değiştiriyor gibiydi. Suan 21+0 dayim yani 22. Haftaya girdim icimde kıpır kıpır oynuyor devamli . Jrem sürerken eşim mesela elinin altinda hissediyor kipirtiyi. Doktorum zaten 20. Haftadan sobra hissedersin demişti öylede oldu. Merak Etme sende hissedersinBen 18. Haftadayim bebişi hala hissedemedim ya
Soğan kokusuna karşı hassasiyetim devam etmese hamile olduğumu fark etmeyecem yani..
sen bebisinin kipirtisini hissettin mi? Ne zaman hissettin?
Ayyy ne hoşş..Canim evet imi haftadır hissediyorum ama ilk böyle icinde gaz varda yer değiştiriyor gibiydi. Suan 21+0 dayim yani 22. Haftaya girdim icimde kıpır kıpır oynuyor devamli . Jrem sürerken eşim mesela elinin altinda hissediyor kipirtiyi. Doktorum zaten 20. Haftadan sobra hissedersin demişti öylede oldu. Merak Etme sende hissedersin![]()
Sagol canımAyyy ne hoşş..Rabbim kucağıniz da da öyle kıpır kıpır almayi nasip etsin... böyle duydukca daha da hevesleniyorum iyice sabirsizlaniyorum ne zaman hissedecem diye merakla bekliyorum.
Bu arada hangi kremi kullaniyorsun benim karnim kaşınmaya başladı ne süreceğimi hala kestiremedim![]()
Allah tamamına erdirsin canım. Benimde bugun organları bakildi detaylı vardi cok şükür hersey yolunda. Cok tatliydi yaaa26.haftadayım 10 dk ayakta dursam bel ağrım kalça ağrım çok oluyordevamlı sıcak basıyor, artık ağırlaşmaya başladım göbeğim küçük ama zorlanmaya başladım. Mide yanmalarım çok var var da vaaarrr. Ay ne çok şikayetim varmış
Yarın da şeker yüklemesi yapılacak bakalım
Allah tamamına erdirsin canım. Benimde bugun organları bakildi detaylı vardi cok şükür hersey yolunda. Cok tatliydi yaaa![]()
maşallah canım:) ayy benimkide uzanınca hareketleniyor yada daha yürürken hissetmiyormuyum acaba biraz daha mı büyümesi gerek acaba:) ama bazen oluyor tabikide ayaktayken ayy çok güzel ama yaaa:)Merhaba Hanımlar, biz 25. haftaya girdik :) çok sükür, hareketler hiiiiç bitmiyor, cok hareketli bir bebek, sizinkiler nasıl, erkek bebek diye mi böyle bu acaba, hele yatınca hiç durmuyor tekmeleyip duruyor, sikayetçi degilim ama cok merak ediyorum dısarı cıkınca da mı böyle hareketli olcak bu cocuk diyeherkese sevgiler..
bende 20 . haftadan sonra hissettim aynen öyle hisediliyor:) doktorumda 20 den sonra hissedersin demişti:=)Ben de 2 gün sonra 20. Haftaya giricem bişiler hissediyorum ama bebiş mi değilmi bilmiyorum. Göz seyirmesi gibi oluyo 4-5 saniye kadar. Zaman bi an önce geçsin de sağlam bi tekmelesin istiyorum![]()
ayyy benimde öyle sabah uyandığım anda kıpır kıpır bide ben yatarken öyle:)son zamanlarda çok eğlenceli sıkıntılı zamanları atlattım bence güzel zamanları şimdi sürekli kıpır kıpırız ben hergün hissetmiyorum ama uykudan yeni kalkınca çok oynuyor :) heyecanla bekliyorum resmen :)