Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi ilişkilerimizi değerlendirelim,fikir alışverişi yapalım:)
Arkadaslar iliskilerden yana hic şansımın olmadığını düşünürdüm ki o çıktı karşıma.Bugune kadar sadece 1 insani tanimistim yaklaşık 4 yıl birbirimizi tanıdık ama güvenimi erkeklere karşı alıp götürdü ve bitti.Sonrasinda çok insan karsima cikti gerek görücü gerekse arkadaş ortami ama 1 hafta surmeden yok bu da kaderim değil diyip hep hayal kırıklığı yaşardim ki 12 gün önce bir arkadasimin tanistirdigi kisiyle gorusuyoruz ve cok mutluyum.Beni tanistigimizdan beri nereye gitse ne yapsa hep gun icinde bilgilendirir.İş alaniyla ilgili bisey olsa hemen fikrimi alir.Azcik msjina gec cvp yazsam hep anlayışla karşılar. Başak burcu o ben de yay burcuyum bilmiyorum uyumumuzu tam ama su an hersey olumlu.5 vakit namazini kiliyor.Sadece bir konuda büyük konusmusum o da yaş. O benden 1,5 yaş küçük. Hep istemezdim böyle ama cok mutluyuz su an.Tabi inş ailelerimiz de uyusur bir sorun olmaz bazen sorun olucak bisey olucak diye korkuyorum herşey boyle guzel giderken.Sizler de benim gibi tanima asamasinda ailesini bu kadar merak ediyor muydunuz?
Arkadaslar bu konuyu acarken çok büyük mutlulukla acmistim.Ama bu gece ağlamaktan gözlerim şişti ve sizlerin fikirlerine cok ihtiyacim var.Bugun görüştüğüm kişi bana biseyler evlendikten sonra tam oturana kadar yani maddi anlamda borçlar felan cocuk olmasin diyince cok şaşırdım. Sanki o an tüm İzmir başıma yıkıldı da ben altında kaldim.Meslegim gereği hastanede hep yeni doğan bebekleri gördükçe içi titreyen ve evlilige asıl anne olmak isteğiyle heves duyan ben bu lafi duyunca cok kotu oldum.Ben de kendisi de 30 yasindayiz.Bana en az 2 yıl düşünmeyelim dedi sen ne diyosun diyince ben fikrimi anlattim.Sonra dönüp bana diyoki tamam sen nasil istersen sonucta kati bir kural degil bu benim icin dedi.Ama bir kere gercek fikrini öğrendim artik niye benim icin değiştirsinki fikrini.Baktiki ben bozuldum direk lafi benim fikrim yönünde değiştirdi. Yok çocukları cok seviyomus sikinti olmazmis ben yanlış anlamışım falan filan.Sonucta kendisi de bir devlet memuru ben de niye cocuk olsa altından kalkamayalimki?Simdi kafam cok karisik.Herseyimiz uyumlu giderken iste böyle oldu
Arkadaslar bu konuyu acarken çok büyük mutlulukla acmistim.Ama bu gece ağlamaktan gözlerim şişti ve sizlerin fikirlerine cok ihtiyacim var.Bugun görüştüğüm kişi bana biseyler evlendikten sonra tam oturana kadar yani maddi anlamda borçlar felan cocuk olmasin diyince cok şaşırdım. Sanki o an tüm İzmir başıma yıkıldı da ben altında kaldim.Meslegim gereği hastanede hep yeni doğan bebekleri gördükçe içi titreyen ve evlilige asıl anne olmak isteğiyle heves duyan ben bu lafi duyunca cok kotu oldum.Ben de kendisi de 30 yasindayiz.Bana en az 2 yıl düşünmeyelim dedi sen ne diyosun diyince ben fikrimi anlattim.Sonra dönüp bana diyoki tamam sen nasil istersen sonucta kati bir kural degil bu benim icin dedi.Ama bir kere gercek fikrini öğrendim artik niye benim icin değiştirsinki fikrini.Baktiki ben bozuldum direk lafi benim fikrim yönünde değiştirdi. Yok çocukları cok seviyomus sikinti olmazmis ben yanlış anlamışım falan filan.Sonucta kendisi de bir devlet memuru ben de niye cocuk olsa altından kalkamayalimki?Simdi kafam cok karisik.Herseyimiz uyumlu giderken iste böyle oldu
12 gün önce tanıştığın biriyle evlilik hakkında konuşmak için erken mi yoksa bana mı öyle geliyor. Bilemedim. Benim fikrim şu ki henüz evlilik kelimesi için bile çok çok erken iken çocuk fikrine nasıl gelip de anlaşmazlık yaşadınız hayret. Ailesini tanıdın mı? Kişiliğini tanıdın mı? Sinirlenince nasıl olur, kinci midir,psikolojik bir rahatsızlığı var mıdır? Hem annesi nerde nasıl biri böyle uzaaar gider. 12 gün önce tanıştım hemen çocuk istemiyor diye bozuldum nedir ya?
Neyisada garip değilim yaş konusunu çözdüm ben 1,5 yaş diye sanirken meger 1,5aylik benden küçükmüş yanlış anlamanin neyi garip insanliktir.
Arkadaslar hepiniz cok haklisiniz.Bugun tam 15 gündür tanisiyoruz ve ikimizin de niyeti ciddi.Yani sadece konusma sirasinda gelecege dönük fikir alisverisi yaparken ben borclanir miyiz cok evlilikte yoksa aileler destek olur mu bize diye konusunca o da tabiki olurlar zaten nolucak 2 kisiyiz evde coluk cocuk derdi ilk yillar yok hatta 1 2 yil yapmayalim dedi hersey oturana kadar.Ben dun cok kafama taktim cok uzuldum.Gece aradi beni yanlış anladin ben cocuk cok seviyorum sadece sen ne dersin diye dedim.Yoksa sen nasil istersen bu kati bir kural degil dedi.Simdi tanima surecindeyiz daha cok yeni elbette hemen evlilik olmaz.Iyice taniyalim birbirimizi dedim.Ama iste bende artilari cok sadece dun bu lafini takıntı yaptım. Nasıl açayım konuyu tekrar nasıl fikrini alayım bilmiyorum
Yani cocuk konusunu özel konusmadik.Sadece laf geldi oraya ben de itiraz edince dediki sonucta kati bir kuralim degil dedi.Ama ben dunden beri surekli takiyorum.Yasim 30.Artik benim de buyuklerim torun sevmek istiyor ya bu kişi baba olmaya hazir degilse.Simdi ben boyle cok abartmak ta hakli miyim yoksa bosa mi abartiyorum?
Bence fikir olarak söylemiş onu."ben iki yıl çocuk istemem" gibi değilde" iki yıl cocuk yapmadan daha iyi okur bizim için" gibi demiş.yanı anlattığından ben öyle anladım.çok kafaya takılacak birşey değil.zatrn o çocuğu kucağınıza almanız yine bir yılı geçer iş onun dedigine gelir.