- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Arkadaslar bu konuyu acarken çok büyük mutlulukla acmistim.Ama bu gece ağlamaktan gözlerim şişti ve sizlerin fikirlerine cok ihtiyacim var.Bugun görüştüğüm kişi bana biseyler evlendikten sonra tam oturana kadar yani maddi anlamda borçlar felan cocuk olmasin diyince cok şaşırdım. Sanki o an tüm İzmir başıma yıkıldı da ben altında kaldim.Meslegim gereği hastanede hep yeni doğan bebekleri gördükçe içi titreyen ve evlilige asıl anne olmak isteğiyle heves duyan ben bu lafi duyunca cok kotu oldum.Ben de kendisi de 30 yasindayiz.Bana en az 2 yıl düşünmeyelim dedi sen ne diyosun diyince ben fikrimi anlattim.Sonra dönüp bana diyoki tamam sen nasil istersen sonucta kati bir kural degil bu benim icin dedi.Ama bir kere gercek fikrini öğrendim artik niye benim icin değiştirsinki fikrini.Baktiki ben bozuldum direk lafi benim fikrim yönünde değiştirdi. Yok çocukları cok seviyomus sikinti olmazmis ben yanlış anlamışım falan filan.Sonucta kendisi de bir devlet memuru ben de niye cocuk olsa altından kalkamayalimki?Simdi kafam cok karisik.Herseyimiz uyumlu giderken iste böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?