Hep diyoruz ya iyi bir eş , iyi bir koca diye ; ben düşündüm de bu çok göreceli aslında CADIARZU
Kimimizin iyi bir koca dediğine, kimimiz kötü, kimimizin kötü dediğine de kimimiz iyi diyebiliyor... Öyleyse size göre" iyi bir koca" neler yapan, neler yapmayandır?
Ya da nelere dikkat eden , neleri düşünebilendir?
Benim için iyi bir koca genel anlamda; eşine sadık , maddi sorumluluk alabilen , eşine saygı gösterebilen ve sevgisini belli edebilendir..
Ama hepimiz bunları yazarsak çok klişe olur , o yüzden daha özele inelim...
Daha özele inersem,
-gözü sağa sola kaymayacak , önüne bakacak,
-para konusunda dikkatli olacak ama eşinin istekleri kendi isteklerinden daha önemli olacak,
-abuk subuk sitelere girmeyecek ,
-interneti ; yanındaki gül gibi eşine tercih etmeyecek,
-eşine asla kaba söz kullanmayacak,
-eşine her ortamda sevgi ve saygısını belli edebilecek
-eşinin her zaman fikrini alacak ...
benim olmazsa olmazlarım bunlar...Bunlar olsun, ev işlerinde yardım etmese de olur, dağınık olsa da olur, futbolkolik olsa da olur, pasaklı olsa da olur , hiç mutfağa girmese de olur , kıskanç olsa da
olur... Yani kısacası olmazsa olmaz dediğim yukardaki kriterler olursa diğer şeyler bana VIZ gelir...
ışte sizden de bu tarz yaklaşımlar bekliyoruma.s.
Kimimizin iyi bir koca dediğine, kimimiz kötü, kimimizin kötü dediğine de kimimiz iyi diyebiliyor... Öyleyse size göre" iyi bir koca" neler yapan, neler yapmayandır?
Ya da nelere dikkat eden , neleri düşünebilendir?
Benim için iyi bir koca genel anlamda; eşine sadık , maddi sorumluluk alabilen , eşine saygı gösterebilen ve sevgisini belli edebilendir..
Ama hepimiz bunları yazarsak çok klişe olur , o yüzden daha özele inelim...
Daha özele inersem,
-gözü sağa sola kaymayacak , önüne bakacak,
-para konusunda dikkatli olacak ama eşinin istekleri kendi isteklerinden daha önemli olacak,
-abuk subuk sitelere girmeyecek ,
-interneti ; yanındaki gül gibi eşine tercih etmeyecek,
-eşine asla kaba söz kullanmayacak,
-eşine her ortamda sevgi ve saygısını belli edebilecek
-eşinin her zaman fikrini alacak ...
benim olmazsa olmazlarım bunlar...Bunlar olsun, ev işlerinde yardım etmese de olur, dağınık olsa da olur, futbolkolik olsa da olur, pasaklı olsa da olur , hiç mutfağa girmese de olur , kıskanç olsa da
olur... Yani kısacası olmazsa olmaz dediğim yukardaki kriterler olursa diğer şeyler bana VIZ gelir...
ışte sizden de bu tarz yaklaşımlar bekliyoruma.s.
Son düzenleme: