hadi kizlar burada toplanalim 2014 kimler anne olucak birbirimize yardim edelim:)

Zincii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
528
134
103
İstanbul
slm kizlar artik bu sayfada toplanalim hep beraber olalim birbirimize yardim edelim mutluluklarimizi uzuntulerimizi paylasalim bn nisan 24 de dogumum gozukuyor 2 yillik evliyim 23 yasindayim cok heyecnliyim cunku bnim bebegim tup bebek rabbim nasip etti hamile kalmayi rabbime binlerce sukur olsn :) insallh kucagima almayi nasip eder:) amin

biz geldik kızımla :))
Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi.

bende Şubat 10 görünüyor bebeğimin gelişi.. ssabırsızlıkla ,heyecanla bekliyorum :))

biz geldik kızımla :))
Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi.

bende Şubat 10 görünüyor bebeğimin gelişi.. ssabırsızlıkla ,heyecanla bekliyorum :))

ay ne guzel bnden once alican kizini bu sene kiz senesi benim neyim oluck acaba bnde cok heyecnliyim surekli hayaller kuruyorum:)

bende çok kız bebek haber doğdum.inşl. canım sağlıcakla kucağımıza alalım da :) sen ne akdarlık gebesin?nisanda doğacağına göre 2.5-3 aylık sanırım.

bende çok kız bebek haber doğdum.inşl. canım sağlıcakla kucağımıza alalım da :) sen ne akdarlık gebesin?nisanda doğacağına göre 2.5-3 aylık sanırım.

bnm ki karisik gulum bnim ki tupbebk o yuzden doktorlr farkli hesap yapiyor adet gunume bakarsak 10 haftalik oluyor doktorun bana dedigi 8 + 4 ay hayirlisiyla kucagima alsam bi :) kiyafet almaya basladinmi cnm

bende 2014 annesi olucam galiba ALLAH nasip ederse hepimiz için güzel bi hamilelik olsun inş olmayanlara da nasip olsun

Bende geldim kizlar benimde oglusum subat 14de gelicek suanda öyle gözüküyor bugün 20 hafta olduk Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

Bizde varız bizde :)
Mart 7 de gelecek benim bebeğimde inşallah 16+5 gunluk bugün. Bi doktor kıza benzetti dün başka doktor erkek dedi şaşırdık kaldık bi kere daha başka doktora gidip baktirmadan içim rahat etmeyecek :)

Benim miniğimde yoldaa :nazar:
İnşallah Mayısta bekliyoruz,19 u dedi doktor,süpriz yaparsada olur tabii :1:

arkadaşlar hepinize merhaba ben bir konuda çok kararsızım evleneli bir yıl oldu çocuk bir istiyorum bir istemiyorum bunun kararı nasıl anlaşılır nasıl tam anlamıyla emin olunulur sanırım kafamı kurcalayan daha atanmamış olmak ... Acaba sınava bir ayda iki ay kala mı gebe kalsam çok kararsızım lütfen yardım edin???:44:

arkadaşlar hepinize merhaba ben bir konuda çok kararsızım evleneli bir yıl oldu çocuk bir istiyorum bir istemiyorum bunun kararı nasıl anlaşılır nasıl tam anlamıyla emin olunulur sanırım kafamı kurcalayan daha atanmamış olmak ... Acaba sınava bir ayda iki ay kala mı gebe kalsam çok kararsızım lütfen yardım edin???:44:

Merhaba
Söylediğin gb kafanı kurcalayan başka birşey olduğundan kararsızsın.Ama istiyorumun yanında istemiyorumda diyebiliyorsan biraz daha iyi düşünmelisin bence.Allah aratmasın yeter ki :34: Şunu söyleyebilirim onun kalp atışını duyduğumda hissettiğim şey,hiçbişey gb değil:nazar:

Merhaba kızlar, ben de Nisan annesi olucam inşallah, bugün 8+6'dayız. Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Bende iştah şimdiden kıyamet gibi :) çok şükür mide bulantısı çekmiyorum, Allah yüzüme güldü. Ama mide yanması ve gazı çok var. Elma ve muz imdadıma yetişiyor. Geceleri burnum çoğunlukla tıkalı ve uykuya bayılıyorum ;) sizlerde durumlar nasıl? Hepinize sağlık ve afiyet dolu bir hamilelik dönemi diliyorum...

Merhaba kızlar, ben de Nisan annesi olucam inşallah, bugün 8+6'dayız. Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Bende iştah şimdiden kıyamet gibi :) çok şükür mide bulantısı çekmiyorum, Allah yüzüme güldü. Ama mide yanması ve gazı çok var. Elma ve muz imdadıma yetişiyor. Geceleri burnum çoğunlukla tıkalı ve uykuya bayılıyorum ;) sizlerde durumlar nasıl? Hepinize sağlık ve afiyet dolu bir hamilelik dönemi diliyorum...

ayyyy tatlim hosgeldiniz bnde cok fena yiyorum cok acikiyorum ne olack bu halim ya :)

ayyyy tatlim hosgeldiniz bnde cok fena yiyorum cok acikiyorum ne olack bu halim ya :)

Walla çok şükür kilo almadım hatta yarım kilo da vermişim. :)) sanırım bebişler bizi biraz yoruyor herseyhayal ;) ama asıl kilo alınan 2. Trimester'da kendimi hayal bile edemiyorum, duba olmaktan korkuyorum :/

hosgeldinz meleginle sanki zamn gecmiyor nasil mide bulantin varmi tatlim[/QUOTEH

Hoşbulduk:1:

Çok şükür hiç şikayetim yok..Sadece iştahım çok açıldı:56: Sabahları rüyadan sigara börekleri yiyerek uyanıyorum:1:

Benim miniğimde yoldaa :nazar:
İnşallah Mayısta bekliyoruz,19 u dedi doktor,süpriz yaparsada olur tabii :1:

cnm oyle hemen hamile kalimmiyor sonra cok uzulebilirsn niye bekledim kuzumu diye ama sinava hazirlanirkende etkilebilir hamilelik ama bni hic etkiilemedi cnm

Back
X