hadi kizlar burada toplanalim 2014 kimler anne olucak birbirimize yardim edelim:)

merhaba plojovic bende demir eksikliği anemisi var gittiğim dahiliye uzmanına bebek de düşündüğümü söyleyince gyno ferro sanol vermişti hamile kaldıktan sonra doktorum ona devam et folik asite ekstra gerek yok onda var zaten dedi 12. haftaya kadar sadece gece yatmadan önce (bende gün içinde alınca iştah yapıyordu çünkü) 1 tane gyno ferro sanol içiyordum 12.haftada onu bıraktırdı şimdi maltofer ve elevit içiyorum günde 1 tane bebek 6 aylık olana kadar da içiceksin dedi yani dışardan demir zaten her hamile alıyor doktorum öyle demişti gıdalardaki demir yeterli olmazmış hamilelikte o yüzden endişelenme kalsiyumu da kalsiyum değerlerin yükselsin diye verdi herhalde.

Bende gyno yu gece yatmadan içiyorum onunla bi sıkıntım yok da diğer ilacın prospektüsünde şunu okudum ;
Hamilelik ve emzirme döneminde kullanım:
Gebelik kategorisi: B
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü,
üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü
inceleme yoktur.
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer
hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı
göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.

bu yüzden içmedim..doktoruma danışacağım.
Teşekkür ederim bilgin için:71:en azından diğeri için içim rahat.İlaç hiç sevmemde normalde.

Bende gyno yu gece yatmadan içiyorum onunla bi sıkıntım yok da diğer ilacın prospektüsünde şunu okudum ;
Hamilelik ve emzirme döneminde kullanım:
Gebelik kategorisi: B
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü,
üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü
inceleme yoktur.
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer
hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı
göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.

bu yüzden içmedim..doktoruma danışacağım.
Teşekkür ederim bilgin için:71:en azından diğeri için içim rahat.İlaç hiç sevmemde normalde.

Rica ederim ne demek :) bence de içme ben olsam ben de içmezdim iyice bi araştır da öyle iç prospektüste öyle yazması da düşündürücü kalsiyum sorunun ileri değilse neden böyle bir takviye vermiş neyse hayırlısı

slm kizlar artik bu sayfada toplanalim hep beraber olalim birbirimize yardim edelim mutluluklarimizi uzuntulerimizi paylasalim bn nisan 24 de dogumum gozukuyor 2 yillik evliyim 23 yasindayim cok heyecnliyim cunku bnim bebegim tup bebek rabbim nasip etti hamile kalmayi rabbime binlerce sukur olsn :) insallh kucagima almayi nasip eder:) amin[/QUOT Merhaba bende 4 yıllık evliyim 26 yaşındayım ve şuan ikizlere hamileyim benimde doğumum nisana geliyor İNŞALLAH ALLAH nasip ederse:49:Bizimde nasibimizde tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmak varmış RABBİM isteyen bekleyen herkese nasip eder İNŞALLAH. Bize de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH (AMİNNN):3:

Back
X