Merhaba günlük hayatımızda olsun özel bir gecede olsun en büyük derdimiz ne giyeceğim sorusu olduğuna göre burada birbirimize yardım edip hemde eğlenceli kombinlerle güzel vakit geçirebileceğimizi düşünerek bu konuyu açmak istedim :) markaları , fotoğrafları ve kıyafetlerimiz yardımıyla eğlenceli vakit geçirelimmmmmmmmmmmmm
geçen sene tally wejil'den aldığım ve yazların bitmeyen modası olan neon elbisemi tüm yaz üstümden çıkartmadım diyebilirim :)
bazen altına şort geçirip bir bady olarak bile kullandım
rahat ve spor severler için snaker ve şort kombini :)
sonrasında beyaz ve mavi zara kombinim
siyah düz bir eteği değişik çizmelerle kombinleyince şık ve kaliteli bir hava vermesi ( çizme markası vogue art )
yine bir tally wejilden toz pembe elbisee
çizgifilm severler için değişik ve herkesin çok hoşlandığı yaz aylarında üstüne basit bir düz tşörtle bile sokaklarda dolaşabilceğiniz tayt
tallyden aldığım 1.fotoğraftada olan elbisenin altına deri etekle alt ve üst gibi yapıp pembe siyahın hoşluğu..
ataköy 2013 sezonundan metal ve siyahın açık tonlarla bile hoş durduğunu kanıtlamak için giydiğim ayakkabı ve pantolonum
2013 modası omuzları kesik hardal sarısı ve altına yüksek bel siyah etek kombini :)
Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)
Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @............ dan takip edermisiniz :)