Hadi kızlar kandırmayın kendinizi, beyaz atlı prensler yok artık

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
96
49
Diğer
Ne O? İtiraz sesleri duyar gibiyim.
Aaa olur mu öyle şey? benim sevgilim çok romantik.
Sen çıldırmış olmalısın aşkım benim ruhuma hitap ediyor(kaç güne kadar sürecekse? )
Kıskançsın kıskanç!
Çekemiyorsun bilemiyorsun yaşadığımız sevdayı da demeyin.
Dünya ne zamanki tensel özgürlüğü birincil ihtiyaç olarak belirledi; koptuk platonik, birebir tutkulu aşkların güzelliğinden ,şimdiki prensler onu da çalıp bir yerlere gömdü.
Bırakın Kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin hikâyelerini bu çağda cinselliğini ön planda tutan prenslere anlatamazsınız derdinizi söylemedi de demeyin bir gün bir kâğıt gibi buruşturulup atıldığınızda beyaz atlı prensiniz olur kara atlı …
Yeter! Ağlama seslerini de bu saatten sonra çekemem artık

Evet evet inanırım eskiden çokkkk eskiden çoktu beyaz atlılar. Tek bir sevgili ile yetinen kara kaş kara göz sevgilinin canan olduğu devirler…
Şimdi günü birlik sanal aşklar gündem de… Kimsenin de şikâyeti yok hani? Kendime saygım hani?
Sus zırlama!
Sen istedin bak o istedikçe biraz daha özgürlük adına vıcık vıcık aşkları sen yarattın.. Saygını yerle bir ettin seviyorum ifadelerine kanıp kanıp tavizler verdin .Oldu mu sana 3 günlük en fazla 3 aylık ilişkiler sonrası yeni yeni aşklar diye çağırdın hepsini birer birer.
Eeeee! Şikâyetin ne?

Soruyorum şimdi! Beyaz atıyla gelip seni ömür boyu mutlu edecek prensin nerde?

Hadi kızlar kandırmayın kendinizi beyaz atlı prensler yok artık… Olanlar mı?

Onlarsa sadece sanal atlılar

beyaz atlı prens ten anladigimiz cinselligi on planda tutmayan erkekler ise
gunumuzde de boyle erkeklerin oldugunu biliyorum
cinsellikten once sevginin, paylasimin pesinde olan dostlarim var

evet kaçmış onlar kaçmış 17. yya geri dönmüşler
artık senin kara kaşına kara gözüne gelmedim cümlelerini duyuyoruz ama eskiden kurban olurlardı o kara kaşa kara göze başka göz aramazlarmış
şimdi maalesef bir çift bakış yetmiyor o çakma beyaz atlılara
pelerinlerini bi atıveriyorlar üstlerinden niyetleri belli oluyor

erkeler kızlara bi et parçası gibi bakıyolar artık
acaba bu kızı nasıl eve atsam
nasıl öpsem nasıl kandırsam
snr nasıl terk etsem ne bahane bulsam diye düşünüyolar
ne at ne prens hepsi hikayelerde artık

benim ömrüm neden bana et gözüyle bakmıyor? Pekiii neden cinsel obje olarak görmüyor?? Neden her belim açıldığında gelip kapatıyor yada göz işareti yapıyor?? Demekki ben 5 yıldır beyaz atlı prensimmi çoooktan bulmuşumm demekki varmışş kalmışşş... Ben kendimi asla kandırmıyorum çünkü bunları yaşıyorum....

beyaz atlı prenslerin olmadığını kavrayalı epey oldu...
bulutların üstünden sert inişler yapa yapa öğrendim bunu..
belki eskiden vardı ama artık YOK ..
bunu bildiğim için hayalkırıklığına uğrama yüzdem 0 :)

tekrarliyorum asik oldugu zaman cinselligi on planda tutmayan insanlar taniyorum

Bencede azaldı beyaz atlılar ama yok degıl ben 19 aydır bı masaldayım ne öpüstuk nede bıseyler yasadık cunku bılıyoruz gunu gelınce yasanacak bıseyler ve oyle olursa dahada degerlı olacagız bırbırımızde.yapmayın kızlar belkıde beyaz atlıları aradıgınız yerler yanlıstır.barlarda ararsanız yada 2.gunluk ünv.ogrencılerınde beyaz atlılar cıkmaz karsınıza.22 yasındayım bıseyler yasamadım cınsellık anlamında ve bundan utanmak yerıne gurur duyuyorum.camurun ıcınden elmas cıkmaz kızlar cıksada bız goremeyız.beyaz atlılar kesınlıkle var bakın belınay'a nasıl sevdalı mavrulaydı sanırım dıgerı var kızlar emın olun var...yeterkı bakmasını bılelım..

ben katılmıyorum evet cinselliği ön planda tutan erkeklerde var ama öyle olmayan kişilerde tanıyorum.Herkesi aynı kefeye koyamayız kızlar.

belinaycım bizimkiler o çakma beyaz atlılardan değil
her gün gazetelerde neler okuyoruz okuyoruz
genç kızlar nasıl kandırılıyor başlarına neler geliyor
biz kalanları kaptık zaten diğerleri de hayal ülkesine geri döndüler kuşum yerimseniben

evet hayatımm bizimkiler son kalanlarıydıı.. valla ben kendimi kandırmıyorum hayal dünyasındada değilimmm benim sevdiğim adamla gurur duyuyorum çünkü en önce beni seviyor deeğr veriyor cinselliği gerektiği zaman yaşicağımızı zaten biliyor ve beni et parçsı olarak görmüyorr kullanmayada çalışmıyorr benim aşkımmm RADİKALLLkaydirigubbakcemile3

bende o kalanlardan kapanım kızlar yerimseniben
bizim ilişkimizde öncelik olarak sevgi var...
cinsel olarak ne yaşancaksa zamanı var,sevgülümde bunun bilincinde şakkıdı

belinay aynı dediklerini banada yapar benim aşkım..belim açılsa hemen kapatır,içine çıt çıtlı badi giycen diye azarlar bide klava:

ama ne yazık ki günümzde bi çok erkek,kızları gerçek sevgiyi yaşamak için seçmiyo.öncelik olarak başka şeyler arıyo....
ama yinede benim aşkım gibilerin hakkını yemiyelim dimi ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…