hadi kizlar yorumlarinizi bekliuorum.

Bir ekmeğin lafını etmek hiç hoş olmamış. Ölümlü dünya da yaşıyoruz. Problem haline getirmeyin bence...

Ne denmesini bekliyorsunuz?
Tamam kayınvalideyle yaşamak zordur herkesin harcı değildir o yükü kaldırmak ama doğurup büyüttüğü evladının evinde yediği bir ekmek bile çok görülecekse yazık diyorum.. Bir de üstelik bebeğinize bakıyor olur da bu kadar mı vicdansızlık olur ..

haksız mıyım kızlar diye sormuşsunuz ya Haksızsınız!
bi anne oglundan sevdiği ekmegi de istiyemicekse... yok artık ya

Oğlu değil mi ekmek de alır başka şeyler de alır.Karışmak ve laf etmek sizin haddiniz bile değildir.

bence yanlış düşünüyorsunuz kadın evladını büyütmüş evlendirmiş bide torununa bakıyor ama siz evladından ekmek istemesini ona çok görüyorsunuz

sizin anneniz istese eşiniz söylense ne olurdu çok haksızsınız bakıcıya bir ekmek parasından azmı para verecektiniz

Kendi anneniz olsa,ve eşin ekmeği unutmuş olsaydı eşine nasıl kızardın kim bilir neden unuttun annem bir tek o ekmeği yiyor diye...Ama işte kaynana adı çıkmış bir kere:)

Sende kalmasından memnun değilsin,başka kafaya takacak bir şeyde bulamamışsın...Boş ver yesin ya çocuğuna bakıyor olsun o kadar...

burda ben dahil kv'nin yaptıgı onlarca haksızlık yüzünden boşanma aşamasında olan kişiler varken bir ekmek istedi diye dert etmeyin,şükredin bence

kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.

canım kendi evinde istiyor veya istemiyor büyük bi sorun değil bi ekmeğin lafı olmaz çocuğuna bakıomuş hem bol keseden yioruz falan diosun o da yesin nolucak evladının evi dünyada ne sorunlar var sen buna kafa yorar burda konu açarsan yanmış bu dünya nice kaynanadan çeken gelinler varken snn bu sorunun devede kulak hiç hoş değil bence

hem çocugunuza baksın bu yaştan sonra. bide bişey istese kendı evınde de ıstese ya bla bla bla
üstelik bi kepek ekmek ya
çok haksızsınız

Kadın sizin çocuğunuza bakmak zorunda olmadığı halde bakıyor bir ekmeğin lafınımı yapıyorsun ne demek kocası alsın çok ayıp kadın yıllarca oğluna bakmış oğlu ona bir ekmek almasın mı ekmeğin fiyatı ne kadar ki allah aşkına ... Bakıcı tutup çocugunuza baktırın o zaman ekmek parası cebinize kalsın :28:

haksizmisiniz?? evet cok haksizsinizz.
bi ekmegin ne lafi olabilirki ya, hem senden istemiyoya.
kendi oglundan istiyo.
hatta senden istese bile,hakli yine o.
o kadin gelmis senin evladina bakiyo,bi ekmegemi bu kadr tavir.

Çok ayıp çok
Belli bir yaşa gelmiş kadın evindeki rahatını bırakıp, sizin çocuğunuza bakıyor,
Ama bir kepek ekmeği size batıyor.
O zaman o evinde yesin ekmeğini sizde evinize bakıcı alın.
Bari kadın nankörlük görmez

Kadın sizin çocuğunuza bakmak zorunda olmadığı halde bakıyor bir ekmeğin lafınımı yapıyorsun ne demek kocası alsın çok ayıp kadın yıllarca oğluna bakmış oğlu ona bir ekmek almasın mı ekmeğin fiyatı ne kadar ki allah aşkına ... Bakıcı tutup çocugunuza baktırın o zaman ekmek parası cebinize kalsın :28:

tamamen katiliyorum, bak ne guzel bi fikir vermis arkadas.
oyle degilse boyle olsun ne dersin??

kizlar bende calisiyirum.kv ile problem yasadik zamaninda burasi benm oglumun evi.sen kim olusoun defol falan filan birsuru laf soyledi.benm oglumun evi modunda.iki lafindan biri senin evin sohle.senin evin boyle ya daha neler neler.ben ekmek almasin demiyorum.alicak tabi ama kadinin bu kadar rahat olmasina anlam veremiyrm.ki aklinda var zaten benm oglumn parasi.sen kim oluyon diyedd. madem bu kadar seviyir kendi kocasindan istesin.almaz cunku en ufak biseyde paramiz yok der.ama burda bol keseden yasar. inanirmisin esi almaz o ekmegi kendi evinde.

artık yuh diyorum yaaa sorunmu arıyorsunuz kendinize o anne büyüttü eşinizi elbette istediğini alacak ayrıca çocuğunuza bakıyor bakmasa bile yapacak yaaa bu kadarda olmaz haksızmıyım diye birde soruyorsun haksızsın boşluktan saçmasapan şeylerle uğraşıyor bu insanlar çok yazık

kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.

çocuğuna bakan eşini büyüten insan için 1 ekmeği çok görüp ben haksız mıyım diye soruyorsun.
Eşin senin annen için böyle bir söz söylese ne düşünürdün acaba.

Beyaz ekmekler Eskişehir de 65 kuruş. Kepekli de olsun 1 lira. Ayda 30 tl eder. Hemen iban numaranı yaz havale yapayım 50 tl :37:Bol keseden yiyen biri için fazla patavatsız cümleler g.tgörgüsüz mü deniyodu siz gibilere bilmemeedim:26:

kizlar bende calisiyirum.kv ile problem yasadik zamaninda burasi benm oglumun evi.sen kim olusoun defol falan filan birsuru laf soyledi.benm oglumun evi modunda.iki lafindan biri senin evin sohle.senin evin boyle ya daha neler neler.ben ekmek almasin demiyorum.alicak tabi ama kadinin bu kadar rahat olmasina anlam veremiyrm.ki aklinda var zaten benm oglumn parasi.sen kim oluyon diyedd. madem bu kadar seviyir kendi kocasindan istesin.almaz cunku en ufak biseyde paramiz yok der.ama burda bol keseden yasar. inanirmisin esi almaz o ekmegi kendi evinde.

bol kese diyorsunuz da kepek ekmek ne zamandan beri lüks bişey oldu Allah aşkına

Back
X