Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
Kadın sizin çocuğunuza bakmak zorunda olmadığı halde bakıyor bir ekmeğin lafınımı yapıyorsun ne demek kocası alsın çok ayıp kadın yıllarca oğluna bakmış oğlu ona bir ekmek almasın mı ekmeğin fiyatı ne kadar ki allah aşkına ... Bakıcı tutup çocugunuza baktırın o zaman ekmek parası cebinize kalsın![]()
kizlar kv bebegime bakmak icin bizde yasiyor.belli bi yasa gelene kadar o bakacak.
lafin kisasi.kadin kendi evinde yapmaz.ama buraya gelince kepek ekmek sevdalisi olup cikiyor.esim ekmek alicak ona ozel ekmek aliniyor.bi seferde esim unutmus anne unuttum almayi diyo.bi daha unutma diyo bide yuzsuzce.sanki mecburuz hadi kendi evinde surekli yese tamam alalim diycem ordka esi almaz.amam burda biz bol keseden yiyoruz ya kepek ekmek istiyor.cok yiycekse kocasi alsin. oyle degil mi ama haksiziyim kizlar.
kizlar bende calisiyirum.kv ile problem yasadik zamaninda burasi benm oglumun evi.sen kim olusoun defol falan filan birsuru laf soyledi.benm oglumun evi modunda.iki lafindan biri senin evin sohle.senin evin boyle ya daha neler neler.ben ekmek almasin demiyorum.alicak tabi ama kadinin bu kadar rahat olmasina anlam veremiyrm.ki aklinda var zaten benm oglumn parasi.sen kim oluyon diyedd. madem bu kadar seviyir kendi kocasindan istesin.almaz cunku en ufak biseyde paramiz yok der.ama burda bol keseden yasar. inanirmisin esi almaz o ekmegi kendi evinde.