- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar senin senaryon kendi kendine bileniyosun bence
Sorun sizde, "görümcecik"de değil.
Muhtemelen onu bir çekememe durumu var.
Olası cevabınız, "ne münasebet, o kim ki ben onu çekemeyiyeyim" olursa, bu cevap da ispatı olur.
Ortada fol yok yumurta yok. O onu demiştir, gülmüştür, soğuk cevap verdi, kesin ben ziyaretine gittim diye aynı yıl o da gitti, inadına yapıyor... vs.... vs...
Ne kadar boş vesvese bunlar.
Bırakın kim ne yaparsa yapsın, ne derse desin.
İşinize bakın, ama iyilik, sabır ve yardımseverlikten hiç ödün vermeyin.
İnatla, ısrarla, doğal halinizle, karşılık beklemeden iyilik, hal hatır sorma ve ilgi alakadan vazgeçmeyin. (Tabi içinizde olmalı ki doğal olabilsin)
Sonuçta kazanan siz olursunuz.
Bu ilkeler herkes için geçerli.
Hem insanlar ne kötülüklere, eziyetlere, art niyetlere katlanıyor.
Sizinki hiçbirşey...
.....
Sadece bu konu için değil, genel olarak anlamadığım (konu sahiplerinin de anlamak istemediği) şu:
Kötü kv, kp, görümce, gelin, elti, koca yok! yok! yok! yok ....!!!!!
İnsanları basit kan bağından dolayı aldıkları sıfatlara bakarak kategorize etmeyin ya hû.
Kötü insan vardır, bu kadar net....!
Tabi ki kötü insan vardır da.
Kötü insan diye anlatamayız ki derdimizi.
Kötü olan görümceyse belirtmek zorundayız
Bu arada konu sahibi bence de kafanda kurmuşsun.
Gözünle görmediğin bir konu üzerine bu kadar dertlenme bence.
Haa sana soğuk yazan kuzene bir daha selam verme alsın boyunun ölçüsünü.
Bence de o soğuk yazmış.
Ayrıca görümcen bile yazdırmış olsa, düzgün bir kişilik değil demekki ki yönlendirmeyle
iş yapıyor.
Kalsın onun oğlunu da öpmem kendini de ben olsam.
Ben sizi anladım bendr aynı sizin gibi düşünürdüm. Ama boşverin kocanızın kuzeniymiş ne kafaya takıyosunuz ki. Sap döner keser döner gün gelir hesap döner. Umursamayın bileBen o kadar samimi yazıyorum uzun uzun.. (Geçen senenin vermiş olduğu sıçaklıkla) kendisi kısa kesiyor inşallah teşekkürler diyerek sonra oğlunu öp fln yazıyorum hiç bir cevap gelmiyor? Ama öncesinde evine gelmemiz için zorlayan.. Bekleriz mutlaka bilmem ne diyr uzun uzun yazan kendisiydi? Buna sinir oluyorum. Sonra duyuyorumki o esnada görümcek ordaymış onlarda kalmış fln.
Hım.Yorumlar seni çok üzdü herhalde.Boşver güzelim kim ne derse desin,tanıyan senin nasıl olduğunu biliyormuş zaten,kendi kendini yiyipte bitirme.Hepsinizin önyargisin'a karsi bir olay daha anlaticam size ama yine beni yargilayacaksiniz bu Kadinlar Kulubu'nun dogasinda var..
Ama olsun; Aranizda beni anlayan Empati yapabilen Insanlarinda olduklarini biliyorum.
Gecen esimle arkadaslarla bir barda bulustuk;
Arkadasim görümcemle zamanin da cok iyiydi.. Bana tavirliydi ama onu pek tanimadigim icin umursamiyordum.
Bana o bulusmamizda 1 sene gecti yeni acti icini.
Görümcemin beni kötüledigini bana geldiginde bilerek tabak flnda kaldirmadigini "önümdeki tabagi kaldirmasini görmek istedim, yapsin banane" dedigini fln ögrendim.. Hatirlarsaniz bir ara tabak koydum diye bana demedigini birakmamisti, demekki bunun buna bi baglantisi var.
Herneyse umursamadim..
Sonra arkadasimin yengesiyle ayni is yerinde calisiyorlardi görümcem. Yengesi beni bir nisan eglencesinde tanimaya firsat buldu ve benim o kadinin bana karsi bir önyargisi oldugunu bilmiyordum.. Sonra konusmaya basladim fln kendisiyle kendimi tanitma firsatim oldu.. Sonra arkadasima demis ki yengesi " Kiz ne tatliydi, hicde görümcesinin anlattigi kadar birisi degil, ne kadar yalanciymis" demis.
Yani simdi bunlarin hepsi bir tesadüfmü sizce?
Bunu esime söylemelimiyim? Neden benim hakkimda hala Yabanci insanlara olsun Kendi ailesine karsi olsun beni kötüledigini? BENIM ONUN HAKKINDA KIMSEYLE KONUSMAMAMA RAGMEN ! Neden benle hala ugrastigini?
Inanin size belki kendimi yeterince ifade edemiyorum, ama hata yaptigim zamanlar kabullenirim.. Bu düsüncemin tamamen arkasindayim hislerim hic bir zaman yanilmadi. Bu olayda bunu onayladi.
Kizlar lütfen Empati yaparak yargilayin beni, tesekkürler.
Hım.Yorumlar seni çok üzdü herhalde.Boşver güzelim kim ne derse desin,tanıyan senin nasıl olduğunu biliyormuş zaten,kendi kendini yiyipte bitirme.