Hafif Bebek Araba Onerisi

paraleller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
659
678
103
Merhabalar herkese

Hamile olan herkesin hamileligi hayirli olsun guzel gecsin insallah. Hamile olmak isteyenlere de en kisa zamanda Allah gonullerine gore versin :)

Kizlar benim hafif bebek arabasi onerilerine ihtiyacim var. Travel sistem olsum istiyorum ama hafif olsun istiyorum ayni zamanda. Butcemi 2.500e kadar zorlarim sanirim. Ozellikle arabayi alip kullanmis annelerden tavsiyeler rica ediyorum :)

Evimde asansor yok ve 4. Kat. Bittim ben. Ne yapacagim insallah bulurum bir yol. Baktigim arabalar:

Wei-B Gloria Travel Sistem Bebek Arabası

Quinny Xpress

Kraft Pocket

Bilemedim ne yapsam. Chicco Liteway de baktim ama onu onermedi ebebek calisani.

Bildiginiz bir website var midir arabalari kiyaslayan agirligi ve ozellikleri ile birlikte? Cok tesekkurler.
 
Ben ikinci bebeğime hamileyim. İlk bebeğime portbebeli,anakucaklı travel set almıştım ama hiç memnun kalmadım. Zaten bebek 2 yaşına gelmeden baston almak zorunda kalınıyor çünkü sığmıyor artık içine.
Birde en hafifi denenler bile katlanınca dahi fazla yer kaplıyor. Bagajı kaplıyordu desem yalan olmaz.
Ayrıca yarı yatar pozisyonda oturmak istemedi kızım hiç,baston aldım rahat ettim.
Bu sebeple ikinci bebeğime baston üzerine anakucağı takılan modellerden bakacağım.
Aklımda chicco liteway plus vardı benimde ama neden önermediler anlamadım yada maclaren bakacağım tam yatar dogumdan itibaren kullanabilen modellerinden yanında da anakucağı aracta kullanmak için.
 
Back