Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyah olanda göz yanılması olabilir hayal meyal ikinci çizgi gördüm gibi sanki , ama beyaz olanda hiçbişi yokHafif silik çizgiyi siz de görüyor musunuz?
canım 4 gün geçti fakat anlattığım gibi olduOlağan regl arası 21-40 gün arasıdır. Adetin 10 gün geçmeden yaptığın her testin sana hüsran olarak geri dönme ihtimali olabilir. Biraz sabır.. Bu kadar silik olduğuna göre kan değerin oldukça düşük.. Günün geçmiyor hatta. Bekle günün geçsin tekrar yap.
Yumurtlamam 25-26 eylulduBence düşük.. Hatta kese vs görülmediği için kimyasal..
Canım kan verdim bugun. Yarın alacağım sonucuTest varsa yine sabah da yap ama sabah hastaneye git insaallah hamilesindir canim ezan okunurken bol bol dua edin
İnş öyledir ve ustune goruyorumdurVar. Tebrikler
İnş öyledir ve ustune goruyorumdur
Çok iyi 4 gün gecmesi de az değil iyi haberler alırsın insaallah hadi :)Canım kan verdim bugun. Yarın alacağım sonucu
Bugün kan verdimBen de birsey goremedim.yanlis bilmiyorsam sabah ilk idrarla testi yapmak lazim
Normal adet gibi miydi?Bende üstüne görmüştüm