- 21 Nisan 2012
- 7.730
- 8.224
- 398
Benim de normalde 7-8 gün sürer şimdi 3. Gün ama bitecek gibi
Tahlil sonucunu bildir merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de normalde 7-8 gün sürer şimdi 3. Gün ama bitecek gibi
Ne güzel yazmissin canım :) inş Allah nasip eder canımcanım iş hayatı hep stresli çetrefilli akıl sağlığı yerinde olmayan bir sürü kişi ile mecbur muhatap olursunama ne zamanla sende delirecen artık normalleşecek
boşver işi gücü eşini al hayatın tadını çıkar ömür geçiyor bari yaşadığımızı hissedelim :) sonra o keyfin içinde bir bebek eteklerine tutunacak iyi düşün :)
Bugün alacağım 4 gibi. Ustune goruyorum mudur diye şüphelendimSonuc ne zaman cikacak?
Siyah olan fotoda degilde digerinde ikinci cizgi var gibi geldi bana da ama adet olmussunuz.
Amiiin inş:)İnsallah bos cıkmaz ,Rabbım gonlunuze goe versın .Hıc bellı olmaz belkı bebıs gelır :)
Mutlaka yazacağımTahlil sonucunu bildir merak ettim
Mutlaka yazacağım
Canım beniimHcg 0.100 negatif![]()
Hcg 0.100 negatif![]()
İnş canım. Bu ayda olmayacağını biliyordum.Canım beniimInsaAllah hayırlısıyla olur gelecek ay içinde.sen de yipraniyorsun beklerken mutlu haberlerini de alırsın insaallah
![]()
Amin canım inş. Bu değerden yukselmez sanırım artıkHayırlısı olsun canım.
Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
Hic ümidini kaybetme canim dua edicemİnş canım. Bu ayda olmayacağını biliyordum.
Herşeyde vardır bir hayir uzme sakin kendini bu ay olmazsa diğer ayHcg 0.100 negatif![]()
Sağol canimHic ümidini kaybetme canim dua edicem
Amiiin isteyen herkese nasip etsin insHerşeyde vardır bir hayir uzme sakin kendini bu ay olmazsa diğer aydua et Allah hayırlısını nasip etsin