Hafta hafta gebelik belirtilerimizi paylaşalım..

Merabalar..saglikli ilerlerse aynizamanalrda dogum yapicaz ins..keseyi gorebildiniz mi bn henuz dr a gitmedim
Inşallah cnm sağlıkla ve hayrlisyla ... Yok dha bende göremedim perşembe çağırdı doktor ınsallah ozman görürüm sen ne zaman gitcen

9. hafta demişsin ya canım transfere göre de mi acaba 9 haftalık merak ettıgım için sordum önden mi geriden mi gidiyor canım

CANIM TRANSFER TARİHİ DERKEN SON REGLİ TARİHİMİ SORUYORSUN DİMİ EĞER ÖYLEYSE EVET 14 ŞUBAT...1 HAFTA İLERDE GÖZÜKTÜ ULTRASONDA...

Selam kızlar bende 8 haftalik hamileyim ilk bebegim.3 yıllık bekleyis ve 2 denemedenn sonra tup bebegim benim☺☺☺ hiç belirtim yok arada başım dönüyor sadece☺

selam kızlar gebe olduğumu 5.haftamda öğrendim adetim 3 gün gecikmişti hcg 1998.47 cıktı. aynı gün doktora gitiim keseyi gördük ama bebek çok küçük olduğu için görülmedi. 7.haftama randevum var inşallah kalp atışlarını duyabilcem. Bu benim 3. gebeliğim. 32 yaşındayım 2 oğlum var. Belirtilerim aşırı kasık ağrılarım vardı ama şimdi ara ara yokluyor. Ayaklarım çok üşüyor midem çok yanıyor bulantım yok ama mide yanması var. fazla iştahım yok normalden bile daha az yiyorumdur zaten ne yesem yanma oluyo. bunlar haricinde tabiki uyku hali var. göğüslerde hassasiyet. İki oğlumun hamileliğindede sabah aç karnına bulantı ve kusma yaşadım.zaten 5 aydan sonra onlarda olmuyo. rahat hamilelikler geçirdim. İnşallah bu da daha rahat geçer yaşım var artık. Herkese sağlıklı rahat az bulantılı yada hiç bulantısız hamilelik geçirmesini diliyorum.

Selam kizlar reglim5gun Gecti test yaptrdim beta hcg 1.20diyor hicbisey anlamadim erkenmi daha

Selam kizlar reglim5gun Gecti test yaptrdim beta hcg 1.20diyor hicbisey anlamadim erkenmi daha
Beta HCG hormonun değeri, hamilelik durumu olmayan bir kadında 0-10 mlU/ml değerindedir. Aile sagligi merkezindeki doktorumun dediğine göre bu değeri geçmesi gebeliği gosterir sen aile sagligi merkezinde doktoruna sordun mu ?

0 Ile 5 arasi gebe olmayan bu degerin ustu gebe diye biliyorum lakin 1.20 benim ki gebe degilim bu testten sonra regl oldum bu deger acabo neye Gore degisyor

Bende 5 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük çok sukur. Benim geç döllenme oldu pko hastasiyim adetin 52. Gunu öğrendim normalde de karnım ağrırdı bu sefer sol kaşığın agriyodu ama tabi teste kadar anlamadim. Öğrendikten sonra da ara ara kasıklarına kramp giriyo ayaklarım donuyor.

Kızlar regle 11 gün var:110: özellikle sağ yumurtalık kısmında batma var batma olurken sanki bele vuruyor ordan böyle hisseden var mı veya hissedip hamile olduğunu ogrenen:KK200:

Back
X