• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftada kaç saat çalışıyorsunuz

creamtea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
46
0
86
İstanbul
Selam KK'nın hamarat, vefakar ve cefakar hanımları. Biliyorsunuz seçim öncesi hükümet çalışma saatinin 45 saate düşürülmesini konuşmaya başladı -zaten yasaya göre 45 saattir ama sağolsun özel sektör bunu sürekli istismar eder-. Ben de şuanda iş arıyorum ama ne zaman görüşmeye gitsem esnek çalışma saatlerinden (!) bahsediyorlar. Özel sektörde çalışan bayanlar haftada kaç saat çalışıyorsunuz :44:

Son düzenleme:
tam yaramı deşmişssin canım benim:59: özel sektördeyim sabah 8.30 aksam 7 7.30u bile buluyor bazen :59: haftada ortalama 60 65 saat arası çalısıyorum:58:

Selam KK'nın hamarat, vefakar ve cefakar hanımları. Biliyorsunuz seçim öncesi hükümet çalışma saatinin 45 saate düşürülmesini konuşmaya başladı -zaten yasaya göre 45 saattir ama sağolsun özel sektör bunu sürekli istismar eder-. Ben de şuanda iş arıyorum ama ne zaman görüşmeye gitsem esnek çalışma saatlerinden (!) bahsediyorlar. Özel sektörde çalışan bayanlar haftada kaç saat çalışıyorsunuz :44:

ne yazıkki hukumetin belirlediği kuralların özel sektörde uygulanacagından şüpheliyim...bende haftada 66 saat calışıyorum...şikayet edersen zorlamı tutuyoruz diyorlar...

ne yazıkki hukumetin belirlediği kuralların özel sektörde uygulanacagından şüpheliyim...bende haftada 66 saat calışıyorum...şikayet edersen zorlamı tutuyoruz diyorlar...

Canım ben de farkındayım hükümetin kurallarının özel sektör tarafından dikkate alınmadığını. ama ne kadar acı birşey alenen devletin kurallarını yasalarını hiçe sayıyorlar ve itiraz ettiğinde de seni işinle tehdit edebiliyorlar çünkü biliyorlar ki sen işi bıraksan aynı hatta belki daha zor şartlarda aynı işi kapmak için yarışacak binlerce işsiz var. :5::58::59::43:

Son düzenleme:
Back
X