Haftada kac trip atarsiniz?

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
selam kizlar,

Esinize ne siklikta kapris yaprsiniz, ne kadar siklikta problem cikar? Ben ayda bir falan problem cikariyorum diye kotu hissederken arkadaslarimdan hergun birseye takip eslerine sardiklarini duydum, bunun ortalamasi vardir herhalde, sizde ne kadar siklikta oluyor?

Eşim bana sarar genelde.:KK45:
Onun bir denyoluğu ya da hadsizliği olmadığı sürece hiç kavga etmeye niyetim yoktur, umursamam.

Olmuyor. Taktik, şu kadar trip atayım, arada ayar vereyim asla düşünmedim. İçimden geldiği gibi yaşıyorum. Karşımdaki de tepeme çıkmadı sağolsun değer bildi. Bu insanlar belki eşlerini yola getiyorlar ama uzun vadede mutsuzlar, ellerinde bişey yok. Hayat bu tip taktikler için çok kısa.

selam kizlar,

Esinize ne siklikta kapris yaprsiniz, ne kadar siklikta problem cikar? Ben ayda bir falan problem cikariyorum diye kotu hissederken arkadaslarimdan hergun birseye takip eslerine sardiklarini duydum, bunun ortalamasi vardir herhalde, sizde ne kadar siklikta oluyor?
Durup dururken neden kapris yapıp problem çıkaralım. Deli miyiz biz. Gül gibi geçinip gitmek varken. Ha bir ay doldu deyip problem çıkarıyormuşsunuz gibi anlaşılmış yazınızdan. Eğer sorun varsa zaten bunun ortalaması falan olmaz.

Biz de de eşim genelde bana sarar. Ben pek hoşlanmam grip atmaktan tartışmaktan.

hiç atmam

çok nadir ruh halim kötüyse sitemkar bişeyler derim kriz anlarında muhakemem yamuluyor

o da beni bildiğinden alttan alır sonra sorun geçince zaten yumuşarım

trip atan insan çok itici bence. demek ki kocanız size iyi davranmıyor trip atma ihtiyacı duyuyorsunuz size istediğiniz gibi davranması için.

Back
X