Haftada kac trip atarsiniz?

Atın tribinizi bakmayın siz kk hatunlarına.
Çocuktan sonra trip de atılmıyor, maazallah küslük falan olursa çocuğu kime atıcam, mecbur iyi anlaşıyoruz işte

Atın tribinizi bakmayın siz kk hatunlarına.
Çocuktan sonra trip de atılmıyor, maazallah küslük falan olursa çocuğu kime atıcam, mecbur iyi anlaşıyoruz işte
Atılan her trip evliliği yavaş yavaş yıpratır bıkkınlık verir.benim esim de en ufak birşey de trip atardı ama artık en ufak bir tribe bile zerre tahammülüm yok.bunu ona da soylemistim sonra trip mrip kalmadı

Trip atan insanı hic ama hiç sevmem bu nedenle hic trip atmam.
Ayda yılda bir kavga ederiz her normal çift gibi derdim neyse söylerim onda soyler kavgamizi ederiz sonra sakinleşir konuyu kapariz ama cocukgibi kuslukler triplere olmaz. Sevmiyorum ben kuslugu tribi sanki iletişimsizlik gibi geliyor bana.

Cıdden saka gıbı bı soru olmus ama ben soyleyım hıc atmam :) Trıp nedir bilmeyız cok sukur yanı trıp atarak huzur bozmak nıye kı ? Erkek arkadasmn evlı arkadasları benı gordukce bızımkıler gavur mu ya sureklı sorun dıolar :))) Yanı ben her zaman ılımlı olmaktan yanayım tabı karsı tarafın davranısları da onemlı ama sızınkı hadı trıp saatım geldı trıp atıyorum gibi olmus yapmayın bence :)

Ne kadar saçma bir soru? Haftada kaç tartışırsınız yada ayda kaç diye sorsan neyse de..

Tripten karı koca olarak nefret ediyoruz. Genelde anne baba ve yakın akrabadan aramıyorsunuz sormuyorsunuz diye tripler geldiğinden bu kişilerle iletişimi de neredeyse sıfırladık. Bu yaştan sonra ne ben trip çekerim ne de kocam çeker.

Anlaşamadığımız bir konu olunca mümkün olduğunca çözmeye çalışıyoruz , konuşup tartışarak. Yeni evlisiniz bence siz. Daha oturmamış iletişiminiz

Back
X