Doğal Saç Bakım Kürleri Haftaiçinde uyguladığınız bakım kürleri

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

tgcege

Me and you just us two
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
876
4
46
K.K.T.C.
Merhaba kızlar bu aralar bakım kürlerine takmış durumdayım ellere ayrı, cilde ayrı, saçlara ayrı ...Ben çarşambadan çarşambaya bal ve tarçın maskesini uyguluyorum.Perşembe hint yağı badem yağı ikilisini saçlara uyguluyorum.Gerççekten canlandırıcı özellikleri çok fazla.Sizin önerileriniz neler? Yazalım Paylaşalım....

ben fısfıslı şişeye yarısına kadar su koydum içine 1 şişe gliserin koydum 1 er kutu bepanten bemiks evigen ampul kırdım bide zeytinyağı koydum. sonrada saça iyi gelen yağları içine boşalttım bunu çalkalıyorum tüm saçıma sıkıp masaj yapıyorum. geceden sürüyorum ertesi güne kadar saçımda kalıyo. yumuşacık yapıyo saçımı. birazcık azalsın sinameki kaynatıp onuda koyucam içine :)
arıbella diye bir bakım yağı aldım onuda haftada 1 uyguluyorum saçıma masajla sıkıp sarıyorum 1 gece saçımda kalıyo.
bitkisel şampuan ve saç kremi kullanıyorum. saç kremim saç diplerinede uygulanabiliyor. saçıma banyo esnasında saç maskesini sürdükten sonra 15 dk bekliyorum buda bakım oluyo.

birde Loreal Professional Serie Expert Absolut Repair bunun saç maskesi var aklıma geldikçe bunuda uyguluyorum yumuşacık yapıyor buda saçımı.

20 günde saçım 2 cm filan uzadı oldukça işlem gördüğü halde saçım. memnunum şimdilik.

hadiii bakalım kızlarr yazalım uyguladıgımız kürleriii
sinameke su anda en çok uygulanan bakım kürü olsa gerek

ben haftada 1 sinam eki bakımı uyguluyorum onun haricinde bi fısfıslı şişenin içine 1 şişe çörekotu yağı 1 şişe hint yağı 1 şişe susam yağı 1 şişe jojoba yağı yarım şişe lavanta yağı koydum. onuda haftada 1 saç diplerime sıkıp masaj yapıyorum 3 4 saat bekletiyorum. 15 günde bir ballı zeytinyağlı maske yapıyorum. şampuanımın içindede 1 bephanten ampül ve 1 kaşık bal var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…