fresa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 2.447 948 363 İstanbul 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fresa #1 kızlar bir türlü bulamıyorum hepsi kısa modeller gerçek deri de istemiyorum suni olsun benim istediğim diz kapağımın üstünde modelli istiyorum bulduklarım da çok eski modeller fikri olan var mı ?
kızlar bir türlü bulamıyorum hepsi kısa modeller gerçek deri de istemiyorum suni olsun benim istediğim diz kapağımın üstünde modelli istiyorum bulduklarım da çok eski modeller fikri olan var mı ?
neslihan34 Umarım Hamile Kalırım Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 174 6 26 39 İstanbul 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fresa #2 Ben daha dün LC'de gördüm sunisini orada bulabilirsin ama hafta sonu gitme canım çok kalabalık! AVM'lere bakarsanda derisi bir çok yerde var.
Ben daha dün LC'de gördüm sunisini orada bulabilirsin ama hafta sonu gitme canım çok kalabalık! AVM'lere bakarsanda derisi bir çok yerde var.
fresa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 2.447 948 363 İstanbul 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fresa #3 çok teşekkür ederim canım ya eminsin demi senin gördüğün kısa model değil demi :44: çok baktım ben çok gezmediğim mağaza kalmadı nerdeyse olanlarda çok eski model düğmeleri çokça olandan belden de kemerli onu istemiyorum yok allahım yok deliricem yaaaa
çok teşekkür ederim canım ya eminsin demi senin gördüğün kısa model değil demi :44: çok baktım ben çok gezmediğim mağaza kalmadı nerdeyse olanlarda çok eski model düğmeleri çokça olandan belden de kemerli onu istemiyorum yok allahım yok deliricem yaaaa