• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤Haftalık Yemek Listesi❤

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
45.702
166.313
798
Hayatım uzun bir süreçten geçti şimdi ise yeniden bir yapılanma var uzun zamandır mutfağa giremediğim için şuanda bir bocalama yaşıyorum adabte olmak için kedim için ve hayat için bir sürü liste yaptım bunlardan birde yemek listesi,haftalık yemek programı yapıp salaş ruhumu disipline etmenin zamanı geldi

Son düzenleme:
Ben pazar alışverişe çıktığım için cumartesi listemi yenilecegim yemeklerim genelde tam 1 günlük bir ölcüde pişiriyorum yani sadece 2 kere ısıtıyorum o gün içerisinde bir aksilik cıkmazsa ani bir davet bir yere gidilmezse yada benim canavarlarım aklıma girip sipariş vermezse 3 kez ısınmaz.

Bu Haftaki Yemek Listem
Cumartesi
Fasülye yapragından sarma (yöresel)
Tarhana çorbası
Pazar
Fırında sepzeli köfte
Pazartesi
Türlü+pilav+cacık
Salı
Yayla çorbası +patlıcan salatası
Çarşanba
Kabak dolması+ etimekli tatlı
Perşenbe
Semiz otlu yogurtlu köfte+ bulgur pilavı
Cuma
Kavurmalı köfte
Cumartesi
Zeytin yağlı fasülye+şehriyeli pilav

Bu Haftaki Yemek Listem
Cumartesi
Tarhana çorbası
Pazar
Fırında sepzeli köfte
Pazartesi
Türlü+pilav+cacık
Salı
Çarşanba
Perşenbe
Cuma
Kavurmalı köfte
Cumartesi
Liste fikri iyiymiş.Listen de güzel.Umarım listene sadık kalırsın canım.:KK66:

Güzel fikir bende aylık yemek listesi oluştururum excel tablomda düzenlerim haftalık alışverişimi yaparım aksatmamaya çalışırım. Misafir geldiğinde ya da dışarı çıkıldığında değişebilir aksayabilir kaldığınız yerden devam edin o zaman çok yararlı bir şey liste :KK53:

Güzel fikir bende aylık yemek listesi oluştururum excel tablomda düzenlerim haftalık alışverişimi yaparım aksatmamaya çalışırım. Misafir geldiğinde ya da dışarı çıkıldığında değişebilir aksayabilir kaldığınız yerden devam edin o zaman çok yararlı bir şey liste :KK53:
Önce aylık yapmak istedim ama dediğiniz gibi aksalıklar olabilir düşüncesiyle vaz geçtim bakalım inşallah

Bu Haftaki Yemek Listem
Cumartesi
Tarhana çorbası
Pazar
Fırında sepzeli köfte
Pazartesi
Türlü+pilav+cacık
Salı
Çarşanba
Perşenbe
Cuma
Kavurmalı köfte
Cumartesi

Çok güzel bir liste isterseniz bende kendimden örnek verebilirim:KK53: Ben 2 günlük yaparım yemeklerimi hafta da 1 günde kahvaltı türü olur hafta sonları mesela eğer dışarı çıkmıyorsak:KK19:

Pazartesi- Salı: Tavuk suyuna domates çorbası + Etli şehzade kebabı + Bulgur pilavı + cacık
Çarşamba-Perşembe: Taze fasulye + Mantı
Cuma-Cumartesi: Kemik suyuna yoğurt çorbası + Beşamel soslu tavuk + Yeşil salata
Pazar: Ya dışarıdayız ya da hafta içi ertelenen yemekten kalanları yeriz o da olmazsa kahvaltılık türü olabilir :sampiyon:

Çok güzel bir liste isterseniz bende kendimden örnek verebilirim:KK53: Ben 2 günlük yaparım yemeklerimi hafta da 1 günde kahvaltı türü olur hafta sonları mesela eğer dışarı çıkmıyorsak:KK19:

Pazartesi- Salı: Tavuk suyuna domates çorbası + Etli şehzade kebabı + Bulgur pilavı + cacık
Çarşamba-Perşembe: Taze fasulye + Mantı
Cuma-Cumartesi: Kemik suyuna yoğurt çorbası + Beşamel soslu tavuk + Yeşil salata
Pazar: Ya dışarıdayız ya da hafta içi ertelenen yemekten kalanları yeriz o da olmazsa kahvaltılık türü olabilir :sampiyon:
Liste şahane :kk77: bayıldım menülerin uyumuna, çok güzel canım :KK19:
Aynen pazaları bizdede bir gevşeklik oluyor dediğin gibi ya dışardan yada spariş verebiliyoruz galiba mutfak bir günlük tatil istiyor

Bugün listemin ilkgünü aksaklık :işsiz:olmasını hiç istemezdim ama malesef oldu fasülye yaprağımı sardım ama turşuluk malzeme geldi onu kurduk sarmayı buzluğa attım :KK51:bugün sadece tarhana çorbamı pişirdim :KK45:

Çalışan biri için güzel bir uygulama . Ben bazen sabah karar veririm bir yemeği yapmaya,çoğu zaman karar değiştiririm,:KK48:uygulayamam herhalde.

Çalışan biri için güzel bir uygulama . Ben bazen sabah karar veririm bir yemeği yapmaya,çoğu zaman karar değiştiririm,:KK48:uygulayamam herhalde.
Ben hep derim çalışan kadın olsam galiba işin içinden hiç çikamam öncelikle size gipta ile bakıyorum tabiki işten yorgun gelip yemeklerin degişmesi olağan olsa gerek :KK69:

Ben hep derim çalışan kadın olsam galiba işin içinden hiç çikamam öncelikle size gipta ile bakıyorum tabiki işten yorgun gelip yemeklerin degişmesi olağan olsa gerek :KK69:
Ama ben çalışmıyorum ki,:KK48:,genel olarak yazdım,ev hanımıyım,ama biz de gıptayla bakılmayı hakediyoruz :-)

Ama ben çalışmıyorum ki,:KK48:,genel olarak yazdım,ev hanımıyım,ama biz de gıptayla bakılmayı hakediyoruz :-)
Ben yanlış anladım :KK64:her kadın taktiri hak ediyor :sampiyon:hem çalışıp hem ev sorumluğunu almak üzerine birde anne ise bizden daha biraz fazla sorumluğu var:KK9:

Liste şahane :kk77: bayıldım menülerin uyumuna, çok güzel canım :KK19:
Aynen pazaları bizdede bir gevşeklik oluyor dediğin gibi ya dışardan yada spariş verebiliyoruz galiba mutfak bir günlük tatil istiyor
Teşekkürler canım senin listen de çok güzel. Biz genelde ya hafta içi ya hafta sonları ailelere gidebiliyoruz ya da misafir gelebiliyor o aksamaları o 1 günlük boşlukla kapatıyorum işte :KK53:

Back
X