Eşimle ilgili daha önce başka bi paylaşımda bulunmuştum herneyse sorunlarımız hiç bitmiyor kız gibi trip ve küsmelerinden bıktım iletişim kurmak kendimi ifade etmem çok zor fındık kabuğunu doldurmayacak şeylere kızıyor çayına şeker koymasam bunu sorun yapan biri ayrıca geçmişte psikolojik tedavi görmüş geleceğini de parlak görmüyorum 2 yıl oldu görücü usulü evlendik iyiden kötüye gidiyor hersey düğünde takılan Takıları kaynanama baktığım bakıcı parami hepsini aldılar şimdi bileziklerini ver diyo zaten 3 tane taktilar bizimkiler de 2 etti 5 vermek istemiyorum beni düşünmüyosun diyo ev alıp kendi üzerine yapicak zaten kredi cekiyosun diyorum 5- 10 fazla çek seneye bebek için tedavi olcam hiç birikimimiz yok nerden bulcaz diyorum çok yoruldum disaridayim arıyo acmiyorum eve gitmek istemiyorum çaresizlik çok kötü
Eşimle ilgili daha önce başka bi paylaşımda bulunmuştum herneyse sorunlarımız hiç bitmiyor kız gibi trip ve küsmelerinden bıktım iletişim kurmak kendimi ifade etmem çok zor fındık kabuğunu doldurmayacak şeylere kızıyor çayına şeker koymasam bunu sorun yapan biri ayrıca geçmişte psikolojik tedavi görmüş geleceğini de parlak görmüyorum 2 yıl oldu görücü usulü evlendik iyiden kötüye gidiyor hersey düğünde takılan Takıları kaynanama baktığım bakıcı parami hepsini aldılar şimdi bileziklerini ver diyo zaten 3 tane taktilar bizimkiler de 2 etti 5 vermek istemiyorum beni düşünmüyosun diyo ev alıp kendi üzerine yapicak zaten kredi cekiyosun diyorum 5- 10 fazla çek seneye bebek için tedavi olcam hiç birikimimiz yok nerden bulcaz diyorum çok yoruldum disaridayim arıyo acmiyorum eve gitmek istemiyorum çaresizlik çok kötü
Ev almak için çekeceğiniz krediyi başka işlerde kullanamazsınız buna çocuk tedavisinde dahil çünkü çekeceğiniz kredi konut kredisi konut kredisi çekmek için % 25 peşinat gerisi kredi kullanılır ama geri kredide sadece ev için verilir ev alacağınız kişinin hesabına yatar 5-10 fazla çekmek olmuyor yani,kredi çektiği için zaten tapu otamatikmen eşinin üzerine yapılır ki eşinin üzerine olsa bile bir boşanma anında evin yarısı senindir.Eşimle ilgili daha önce başka bi paylaşımda bulunmuştum herneyse sorunlarımız hiç bitmiyor kız gibi trip ve küsmelerinden bıktım iletişim kurmak kendimi ifade etmem çok zor fındık kabuğunu doldurmayacak şeylere kızıyor çayına şeker koymasam bunu sorun yapan biri ayrıca geçmişte psikolojik tedavi görmüş geleceğini de parlak görmüyorum 2 yıl oldu görücü usulü evlendik iyiden kötüye gidiyor hersey düğünde takılan Takıları kaynanama baktığım bakıcı parami hepsini aldılar şimdi bileziklerini ver diyo zaten 3 tane taktilar bizimkiler de 2 etti 5 vermek istemiyorum beni düşünmüyosun diyo ev alıp kendi üzerine yapicak zaten kredi cekiyosun diyorum 5- 10 fazla çek seneye bebek için tedavi olcam hiç birikimimiz yok nerden bulcaz diyorum çok yoruldum disaridayim arıyo acmiyorum eve gitmek istemiyorum çaresizlik çok kötü
sen bu adamdan çocuk mocuk yapma..Eşimle ilgili daha önce başka bi paylaşımda bulunmuştum herneyse sorunlarımız hiç bitmiyor kız gibi trip ve küsmelerinden bıktım iletişim kurmak kendimi ifade etmem çok zor fındık kabuğunu doldurmayacak şeylere kızıyor çayına şeker koymasam bunu sorun yapan biri ayrıca geçmişte psikolojik tedavi görmüş geleceğini de parlak görmüyorum 2 yıl oldu görücü usulü evlendik iyiden kötüye gidiyor hersey düğünde takılan Takıları kaynanama baktığım bakıcı parami hepsini aldılar şimdi bileziklerini ver diyo zaten 3 tane taktilar bizimkiler de 2 etti 5 vermek istemiyorum beni düşünmüyosun diyo ev alıp kendi üzerine yapicak zaten kredi cekiyosun diyorum 5- 10 fazla çek seneye bebek için tedavi olcam hiç birikimimiz yok nerden bulcaz diyorum çok yoruldum disaridayim arıyo acmiyorum eve gitmek istemiyorum çaresizlik çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?