• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Haftanın Blogger’ı : Can Direkli

BenTrendyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
484
0
46
İstanbul
Bu hafta Haftanın Blogger’ı köşemizin konuğu Kanka Nerdeyim Ben? blogunun yazarı ve ELLE ayın bloggerı yarışmasında yüzlerce beğeni toplayan, yazıları binlerce blog takipçisi tarafından ilgiyle takip edilen Can Direkli. İşte karşınızda ünlü blogger ile Trendyol Blog okuyucuları için blog yazarlığı, moda ve trendler hakkında gerçekleştirdiğimiz röpotaj :

Blog yazmaya nasıl başladın?

Merhabalar! Ben Can Direkli, 20 yaşındayım 1,5 yıldır blog yazıyorum. Bir dönem vokallik, müzikal oyunculuğu gibi uğraşlarım oldu; ara ara styling yaptığım durumlar da mevcut ama bütün bunların yanında Elektrik-Elektronik mühendisliği gibi tezat bir şey okuyorum. Blog yazmaya başlamamın çok trajikomik bir sebebi var. Babamla olan bazı sorunlarımdan dolayı, beni İstanbul’dan koparma yoluna gitti ve geçen sene ÖSS’den sonra sonuçtan da memnun olmadığını iddaa edip tayin istedi Çanakkale’nin küçük bir kasabasına. Akabinde orada o kadar zor günler geçirdim ki, yazmaya başladım. Başta sıkıntılarımı yazıyordum sonra yavaştan moda, müzik, sanat, tasarıma çevirdim. İzleyici kitlem biraz garip, her yaştan kadın/erkek mevcut. Yani ortaokuldan bir kız da benden tavsiye isteyebiliyor , 50 yaşında bir kadın da “Evliyim ama Noah Mills postları yazdığın zaman ekrandan gözlerimi alamıyorum” gibi şeyler de yazabiliyor.

Trendy olmak sence ne demek?

Bence trendy olmak diye bir kavram tam anlamıyla yok. Kimileri kendini yazarak ifade eder, kimileri çizerek kimileri de giyinerek. Özgürlüğünü, ruhunu ne denli yansıtabilirsen o kadar iyi giyinip o kadar dikkat çekersin. Bu da fashionista olmak, trendy olmak, sezonu yakalamak… adına ne derseniz deyin. Böyle bir hal alıyor.
Devamı İçin...

Back