Tatlı krizine hazır mısınız?
Tatlı severler buraya!
Kadınlar Kulübü’nde bu hafta tatlılar arasında kıyasıya bir rekabet var.
“Hangi tatlı gönüllerin birincisi olacak?”
Kararı siz veriyorsunuz
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yeni bir anket mi ?Haftanın En Tatlı Yarışması Başladı!
Tatlı severler buraya!
Kararı siz veriyorsunuz
Nasıl Katılabilirsin?
Favori 2 tatlını seç ve oyunu hemen ver!
En çok oyu alan tatlı “Haftanın Tatlısı” olacak
Oylama sonunda kazanan tatlıya oy veren üyeler arasından 1 kişi rastgele seçilerek PRO Üyelik kazanacak!
Eğer Pro üye ise PRO üye olmayan arkadaşına hediye edebilecek.
Yorumlara neden o tatlıyı seçtiğini yazmayı unutma — en tatlı yorumlar Kadınlar Kulübü’nde öne çıkarılacak
![]()
Yarışmada oyların çoğunluğu verildi sonucu etkilemez burada ki anketBir hata yaptım ve tatlı yarışması varken bu anketi yayınladım. Oysa bizim yarışma bitince bu anket devreye girecekti : (
Affola
Biz şuan oy kullanıcaz mı ?Haftanın En Tatlı Yarışması Başladı!
Tatlı severler buraya!
Kararı siz veriyorsunuz
Nasıl Katılabilirsin?
Favori 2 tatlını seç ve oyunu hemen ver!
En çok oyu alan tatlı “Haftanın Tatlısı” olacak
Oylama sonunda kazanan tatlıya oy veren üyeler arasından 1 kişi rastgele seçilerek PRO Üyelik kazanacak!
Eğer Pro üye ise PRO üye olmayan arkadaşına hediye edebilecek.
Yorumlara neden o tatlıyı seçtiğini yazmayı unutma — en tatlı yorumlar Kadınlar Kulübü’nde öne çıkarılacak
![]()
Evet bende neden ibiza tatlım yok acaba demiştim PatroncumBir hata yaptım ve tatlı yarışması varken bu anketi yayınladım. Oysa bizim yarışma bitince bu anket devreye girecekti : (
Affola
Bu anket eksik zaten emmi, baklava-şekerpare falan da eklenmeli gibi.Bir hata yaptım ve tatlı yarışması varken bu anketi yayınladım. Oysa bizim yarışma bitince bu anket devreye girecekti : (
Affola
Evet bende neden ibiza tatlım yok acaba demiştim Patroncum![]()
Bu anket eksik zaten emmi, baklava-şekerpare falan da eklenmeli gibi.![]()
Tahmin etmiştim, yarışmada yaptım ama bakarsanız belki seversiniz tatlı mı Patroncuğumİbizayı bilmediğim için olabilir :)
Tahmin etmiştim, yarışmada yaptım ama bakarsanız belki seversiniz tatlı mı Patroncuğummodern bir dokunuş
![]()
Yaaaaaaaaaaaaa ben oy verenlere bakmadığım için görmedim kiben tatlıyı bilmiyorum ama işçiliği görünce bir oy verdim ya...