haftanız ve bebeginizin kilosuu? yazasanız sevınırımm

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar ilk 4ayım okdr berbat geçtiki şuan kendimi cok kötü hissediyorumm acaba bebegim cokmu zayıf dogacak diye. karnımm hiç 7aylık karın gbi değil hiç çatlak yok ve cok büyük değil herkes sasırıyo 7ay deyınce. bebegimin kilosu 26-27 haftalarda 1100gr dı. haftaya yine dr a gidicem yine yazarım lütfen yazarsanız cok sewınırımm.

günaydın arkadaşım dr normal dediyse neden bu kadar takıyorsun ki etrafındaki insanları boşver gebeliğin tadını çıkar bence banada karnın çok sivri ikizmi acaba cinsiyet kız dememe rağmen hayır erkek olacak diyen bile var halen sanki teknolojiden daha ii tahmin yetenekleri var .. boşver insanları bebeğin karnında ve bunun tadını çıkar derim.. bu arada 21 haftalığım ve daha küçük kızım 461 gr cık :)

Benim de o haftalarda 1200 gramdı.Bence bir sıkıntı yok ağırlığında.İlla karnının şişmesi gerekmez.Millette bana doğum yaklaştı herhalde diyor.Oysa daha 2 aydan fazla var. Bir program var "I didn't know I was pregnant" youtube'dan bul ve izle.Millet 9 ay hamile olduğunu anlamıyor,ta ki doğum anına kadar.Karnın çok şişmesi herşeyin yolunda olduğunun garantisi değildir.

kesinlikle annenin vücut yapısı ile alakalı. bir arkadaşım 19 haftalık karnı benden daha çok. benimkisi ise var ama neredeyse onun kadar.

iç karnı geniş diye bir olay var, sanırım onunla alakalı. zayıf olsamda geniş bir vücudum var, çocuk içeride büyüyor herhalde kaç kilo olduğunu bilmiyorum bebeğimin doktora sormayı unuttum doktorda söylemedi

Ultrason çıktısında yazar arkadaşım dr verdimi görüntü çıktısı yada ölçüm kağıdı vs. gibi birşeyler..

Ben de doktordayken bir kadın "aaa karnın ne kadar küçük, sanırım bebek küçük doğacak. Ama üzülme, çabuk büyüyorlar dedi." Ultrasona girdim, bebeğin kilosu çok iyi çıktı. İri bebek olacak dedi doktor. Milleti çok kafaya takma bence.
Benim de 35+6 da 3200gr çıktı.

Bence milleti çok kafana takma bende 30 haftalıgım karnımda cok büyük değil bebişimin kilosu 1121 doktorda gayet iyi dedi :)

benimde 15 haftalık 140 gr arkdslr dr 1 hafta ılerden gıdıyosunuz dedı ınsallah gelısımı ıyı gıder bebegımın cunku ben bıraz zayıfm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…