• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonı krızı

Afro

minik prensesıyım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
1.125
5
358
İstanbul
slm
her haftasonu tartısıyoruz gectıgımız hafta cumartesı pazar egtımım vardı ısle ılgılı.bu hafta spk sınavı vardı onumuzdekı hafta calısyorum benım zekı sevgılımde sınavdan cıkmıs arkadasıyla 1-2 saat takılırım dedı bende evdde gozleme yaptım cayla beraber yerız sohbet ederız dıye dusundum ama o arkadasını tercıh ettı bende telefonde agzıma gelenı soyledım.cok sınırlendım.kac haftadır bıseyler yapamıyoruz cok bunaldım tam bugun bos beraber takılırz dedım o sevgılı arkadasını tercıh ettı cok sınırlendırdı benı sureklı bunları yapıyor sıkıldım artık herhalde en ıyısı ayrılmak olucak haksızmıyım sızce kac haftadır haftasonunu ayrı gecırırklen bu hafta ben onu evde beklerken onun arkadasıyla takılması normal mı yoksa ben mı abartıyorum durum

Normal değil ama
Bir o kadar da sizin ayrılığı hemen ağzınıza almanızda normal değil.

Erkeklerin hassasiyetleri bizim kadar olmuyor maalesef.
Ben gözleme yaptım çayla içeriz diye düşündüm deyince yok ben gelmem arkadaşlarımla gezeceğim mi dedi direk.
Yoksa 1-2 saat gezeyim gelirim mi ?

gününüzü önceden birlikte planlarsanız böyle durumlar yaşanmaz bence
belki sizin davet edeceğiniz ihtimalini düşünmedi.arkadaşıyla program yaptı ve ayıp olmasın diye bırakamadı da arkadaşını

slm
her haftasonu tartısıyoruz gectıgımız hafta cumartesı pazar egtımım vardı ısle ılgılı.bu hafta spk sınavı vardı onumuzdekı hafta calısyorum benım zekı sevgılımde sınavdan cıkmıs arkadasıyla 1-2 saat takılırım dedı bende evdde gozleme yaptım cayla beraber yerız sohbet ederız dıye dusundum ama o arkadasını tercıh ettı bende telefonde agzıma gelenı soyledım.cok sınırlendım.kac haftadır bıseyler yapamıyoruz cok bunaldım tam bugun bos beraber takılırz dedım o sevgılı arkadasını tercıh ettı cok sınırlendırdı benı sureklı bunları yapıyor sıkıldım artık herhalde en ıyısı ayrılmak olucak haksızmıyım sızce kac haftadır haftasonunu ayrı gecırırklen bu hafta ben onu evde beklerken onun arkadasıyla takılması normal mı yoksa ben mı abartıyorum durum

belki arkadşlarna daha önceden söz verdi.

Back
X