haftasonları kabus oluyor...

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
çok daralıyorum kızlar çok bunalıyourm.
3 yıllık evliyim eşim işi gereği şehir dışında 22 aralıkta dönecek.
ben evimizde yalnızım allahtan üst katımda annem babam oturuyor. vaktiimin çoğunu annemle geçirmeye çalışıyorum
canım sıkılmasın diye gündüzleri akşamları gelir yanıma oturur yemek yer takılırız birlikte ama yapacak bi şey bulamıyorum kendime.
sosyal olarak 0 düzeyindeyim yani. heele haftasonları bunalıyorum da bunalıyorum.
ne yapacağımı bilmiyorum. arkadaşlarımın çoğu haftasonları çalışıyorlar. ben de işten ayrıldım perşembe günü maalesef ayrılmak zorunda kaldım.
sizler haftasonları neleryapıyorsunuz kızlar ben tek başıma bi şey bulamıyorum yapcak bunalıyorum evden de çıkasım pek gelmiyor burlarda soğudu biraz havalar artık.
gidcek kimse de yok. :(

Ben evde olsaydım sanırım her hafta sinema,kitap,gidip gezeceğim görmek istediğim bir yer arasında tercih yapardım...:16::16::16:

aralıkta eşiniz gelcekmiş zaten o yüzden burada bulunan bütün bakımla alakalı herşeyi denerdim herhalde. saçım için, cildim için, tırnaklarım vs ne var ne yoksa yapardım:)))))

Kursa yazıl.(Halk Eğitim vs.) hem birşeyler öğrenir hem de arkadaşlar da edinmiş olursunuz.
Pasta,kek vs tarifleri deneyin.
Örgü örün.
Çiçek yetiştirin,alışverişe çıkın :)

keşke bnmde evde oturmaktan cnm sıkılsa :(( c.tesi dahil çalışıorum tek pazarım var oda nası geçio anlamıorum resmen bana hafta yetmiyo yeni gün icat edesim var:52::52:

canım kitap oku , puzzle yap spor cdleri al pilates falan yap evde hem vücudun toparlanır (eğer ihtiyacın varsa tabi) hem de vakit geçer:)

canım kitap oku , puzzle yap spor cdleri al pilates falan yap evde hem vücudun toparlanır (eğer ihtiyacın varsa tabi) hem de vakit geçer:)

ihtiyacım olmaz olur mu hiç caınım.
ben 112 kilodan 87 lere düşmüş biriyim burda :)
dengeli beslenip her gün spor yapıyourm . streç hareketleri ve her gün koşu bandımda en az 1 saat yürüyorum tempolu olarak.
bu düzene oturttum artık kendimi.
bunun dışında evdeyim işte internette takılıyorum tv izliyorum film izlilyorum dışarı alışverişe çıkasım var ama bişey alasım da yok bi yandan
çünkü ben kilo vermeye devam ediyorum aldıklarım hep büyük geliyor :)

Neyseki 22aralıkta dönecekmiş eşiniz.
Ya daha uzun kalsaydı?
Annenizde aynı binadaymış ne güzel.
Keşke benim ailemde ayn binada olsaydı :26:

Back
X