• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonları ne yapıyorsunuz?

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Kızlar çok bunaldım, yangın vaaaaar diye bağırıp kaçmak istiyorum:sinirli:

Haftasonlarınız nasıl geçiyor, eşinizle neler yapıyorsunuz mesela?
Ikinciye hamileyim çokta istedik ama bundan kaynaklımıdır bilmiyorum çok takar oldum son zamanlar.

Önceleri evin işini halleder çıkardık dolu dolu yaşamak isterdim şimdi ise iyice ağırlaştım, evde ilgi bekleyen ve maalesef çok dağıtan bir bucuk yasinda bir oglum var.
Eşim agir işte calisiyor haftasonu aksam bazen 5 bazen 7 gibi cikiyor arkadaslariyla takilmaya, oglumla basbasa kaliyoruz. Karnim burnumda oldugu icin yetisemiyorum bunaliyorum tuvaletim gelince bile kalkmaya eriniyorum. Oglumda mizmizlaniyoe uykusu geliyor ama hala dis cikarttigi icin uyumuyor elinde ayakabilari disari cikmak istiyor böyle delirecek gibi oluyorum..

Son düzenleme:
Ama olur mu öyle, birlikte de program yapın, o nasıl arkadaşları ile takılıyorda siz de arada çocuğu bırakıp yanlız takılın.

Ama kavga etmeden konuşarak anlaşın eşinizle. Eşinizin işi de ağırmış, onu da biraz poh pohlayın bence, o da sizi tabi ki. Ama hayatlar zor, yüklenmeyin birbirinize.

Ama olur mu öyle, birlikte de program yapın, o nasıl arkadaşları ile takılıyorda siz de arada çocuğu bırakıp yanlız takılın.

Ama kavga etmeden konuşarak anlaşın eşinizle. Eşinizin işi de ağırmış, onu da biraz poh pohlayın bence, o da sizi tabi ki. Ama hayatlar zor, yüklenmeyin birbirinize.

Annemlere iki haftadır gitmiyorum kardesimle ilgili konu açmıştım yoksa orda vakit gecirirdim,gecen hafta biraz emri vaki yaparak komsumuza gittim ordada cocukla bunaldim. Adama yuklenme cok calisiyor bi haftasonu luksu var diyorum ama ben bi kadin bir anne olarak ne zaman kafa dagitacam:(

Birbuçuk yaşında bebeğinle ikinciye mi hamilesin ve eşin ilgisiz bilemiyorum
Plansız programsız çocuk yapmasanız bu ülkenin hali nasıl olur
Durmak yok yola devam mıydı:olamaz:

Ben planlayarak cocuk istedim yasim cokta genc degil avrupada yasiyorum ve benim gibi arka arkaya cocuk yapip buyutup is hayatina devam eden cok:)

Annemlere iki haftadır gitmiyorum kardesimle ilgili konu açmıştım yoksa orda vakit gecirirdim,gecen hafta biraz emri vaki yaparak komsumuza gittim ordada cocukla bunaldim. Adama yuklenme cok calisiyor bi haftasonu luksu var diyorum ama ben bi kadin bir anne olarak ne zaman kafa dagitacam:KK43:

İki küçük çocukla çok zor, eşinizle konuşmaya ve kendinizi anlatmaya devam edin, o da size zaman yaratsın.

Ben planlayarak cocuk istedim yasim cokta genc degil avrupada yasiyorum ve benim gibi arka arkaya cocuk yapip buyutup is hayatina devam eden cok:)
Yani avrupada bile bunu benim güzel ülkemin insanı yapar
Sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına alırsın umarım geçmiş olsun:)

Ne alaka ki şimdi birlikte isteyip karar vermişler işte :işsiz:

Hamileliğinde etkisi vardır ama oğlunuz çok küçükmüş biraz daha bekleseydiniz keşke.

Bunlar daha iyi günleriniz.. Moral vermek isterdim ama madem isteyerek yaptınız hayatınızı bu hale sokan sizsiniz.

anlayan beri gelsin. kadin plansiz cocuk yaptim falan mi demis? sizin ne haddinize acaba bunu sorgulamak???

Bence halihazırda hamileyken ve çocuk da varken işi ne kadar ağır olursa olsun eşinizin 9 ay fedakarlık yapması gerekir arkadaşlarından, ya Allah korusun karnınız burnunuzdaymış bir şeyler olsa? Yani en azından son 3-4 ay bence arkadaş ortamından fedakarlık yapsaymış. Kavgayla değil de güzellikle anlatabilirsiniz tabii...

Simdi hamilelikten dolayi mi kaynakli diyorsunuz? Yani sizler naparsiniz mesela esinizle haftasonlari? Hoş hamilelik yokkende oyleydi diyorum ya benmi acaba takiyorum

Simdi hamilelikten dolayi mi kaynakli diyorsunuz? Yani sizler naparsiniz mesela esinizle haftasonlari? Hoş hamilelik yokkende oyleydi diyorum ya benmi acaba takiyorum

Eşiniz sorumsuz yada bencil olabilir öyleyse. Siz buna rağmen Allah bağışlasn tabiki ama biraz erken karar vermedinizmi ikinci çocuğa? Eşinizin acilen baba ve eş olduğunu hatırlaması lazım.

Eşiniz sorumsuz yada bencil olabilir öyleyse. Siz buna rağmen Allah bağışlasn tabiki ama biraz erken karar vermedinizmi ikinci çocuğa? Eşinizin acilen baba ve eş olduğunu hatırlaması lazım.

Evine bagli, birseyi eksik etmeyen benide kisitlamayan birisi. Benim tek problemim eger birseyler yapmak istiyorsam cocugumuda goturmeliyim. Hamile degilken idare ediyordum cocugumda kucuktu,simdi iki yas sendromu yasiyor ona göre de beni cok yoruyor, sikayetlenincede "bende tüm gun calisiyorum" diyor. Oglum konusamadigindan sinirleniyor yetemedigimi saniyorum :/ bu konuda ebet oldukca bencil.
Acaba buradaki evliler esleri ile haftasonlarini nasil geciriyor merak ettigim icin konuyu actim. Belki benim beklentim fazladir bilemiyorum:/

Evine bagli, birseyi eksik etmeyen benide kisitlamayan birisi. Benim tek problemim eger birseyler yapmak istiyorsam cocugumuda goturmeliyim. Hamile degilken idare ediyordum cocugumda kucuktu,simdi iki yas sendromu yasiyor ona göre de beni cok yoruyor, sikayetlenincede "bende tüm gun calisiyorum" diyor. Oglum konusamadigindan sinirleniyor yetemedigimi saniyorum :/ bu konuda ebet oldukca bencil.
Acaba buradaki evliler esleri ile haftasonlarini nasil geciriyor merak ettigim icin konuyu actim. Belki benim beklentim fazladir bilemiyorum:/

Zor bir dönemdesiniz demekki geçicektir inşallah ama geçene kadar eşiniz biraz fedakarlıkta bulunsa hiçbişey kaybetmez ;)
Diğer evlileri bilemicem ama henüz anne olmadığım için sizin gibi yoğun tempolu bi durumum yok ;) siz yinede çok strese girmeyin geçici durumlar bunlar

Sizin dışarıya çıkmaya ihtiyacınız var oğlunuzun daha çok ihtiyacı var.. ki ayakkabıları alıp kapıya gitmesinden belli:KK43: 1.5 yaşındaki çocuğunuzu bebek arabasına koyun önce parka gidin o biraz enerji atsın sizde açık havada dinlenin eve hemen dönmeyin bir kafeye girip kendinize kahve çocuğunuza limonata gibi bir içecek ısmarlayın karşılıklı icin. çocuğunuz o yorgunlukla daha sakin olur. Eve dönüş yolunda da bir markete uğrayıp eve ufak bir ihtiyaç alabilirsiniz mesela domates maydanoz su bu. yani amaç sizin birden fazla değişik ortama girip park kafe market gibi havanızın değişmesi olacak. Esinize de teklif edin gelirse gelir gelmezse anne çocuk vakit geçirirsiniz..

Back
X