Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 bucuk saat surdu benimki sifir agri morluk aci. Biraz sisme oldu onuda buz kompresiyle atlattim 10 gun sonra ise döndüm ancak ciddi koruma gerekiyo ameliyat sonrasi
4 bucuk saat surdu benimki sifir agri morluk aci. Biraz sisme oldu onuda buz kompresiyle atlattim 10 gun sonra ise döndüm ancak ciddi koruma gerekiyo ameliyat sonrasi
Ben odaya çıktığımda kendimdeydim tamamen hatta uyandığımda ameliyathanenin oradan daha odaya çıkarmamışlardı ama hiç saçmalamadım hemşireye sordum hiç konuşmadın dedi. Zaten ilk uyanmaya başladığımda kendimi susturdum konuşursam saçmalarım diye o kadar kendime gelmiştim yani Benim ameliyatım 2.5 saat sürmüş uyandığımda burnumda bir baskı vardı narkoz etkisindeyken ben niye yaptım bunu diye düşündüm Tampon hemen tıkanmadığı için nefes alabildim. Ağrı çok fazla olmadı ağrı kesiciyle idare ettim. Şişliğim çok değildi ama 2. Gün arttı sonra da hızla azaldı. Ameliyattan sonra ağrı acı değil de konforsuzluk oluyor 3-4 gün o da rahatsız edici değil. Yani uzun lafın kısası korktuğum gibi zor değildi boşuna korkup ertelemişim.
ameliyat kolay ameliyattan sonra ağrı olmuyor burun yamuk yumul görünüyor ama niye yaptırdım diye üzülürmeyecek kadar sağlığına odaklı oluyorsun buz koyman lazım ameliyat gecesi Bende bulantı kusma falan da oldu. Ertesi gün eve geçtim gözler baya şişiyor dudak çene hep şiş. Yemek yerken çenem titriyordu pek bişey giyemedim ilk hafta sürekli ağızdan nefes almak da konforsuz oluor. 18 gün ağzımdan nefes alabildim sadece.bir de dikkat et bitki çayı içme kanama olursa o tam bi facia bende olmuştu