haftaya doğum yapıcam

Kizininda besigin icine girmesine az kaldi :) bu gunu saymiyorum 11 ini de saymiyorum en gec 4 gun sonra Ada evinizde olacak ne guzel :)) agliycak emicek uyuycak uyanicak varligiyla sizin mutlulugunuz olacak insallah.. Son gunler daha mi zor geciyor? Bana simdiden gunler gecmek bilmiyor gibi geliyor :))

Evet canım malesef son 1 ay hiç geçmiyor gibi babamız da çok heyecanlı Kıyamam çaktırmıyo ama endişeli

merhabalar bende cuma gun u 37 hafta olucam suyum azaldıı ıcın doktorum sezeryana alabılırım dedı cuma olmazsa pazartesı ya da salı. genel anestezıden uyandıktan sonra cok zorlanırsın dıyerek epıduralı onerıyor ama ben epıdural yapılırken ya kıpırdarsam korkusuna kapılmıs durumdayım sezeryandan da korkuyırum bı yandan bana bılgı verırmısınız :(

Uykusuzluk ve doğum sonrası nolacak düşünmekten beynim uyuştu çok tuhaf duygular yaşıyorum

merhabalar bende cuma gun u 37 hafta olucam suyum azaldıı ıcın doktorum sezeryana alabılırım dedı cuma olmazsa pazartesı ya da salı. gençzıden uyandıktan sonra cok zorlanırsın dıyerek epıduralı onerıyor ama ben epıdural yapılırken ya kıpırdarsam korkusuna kapılmıs durumdayım sezeryandan da korkuyırum bı yandan bana bılgı verırmısınız :(

Kıpırdamazsın canım her türlü önlemi alıyolar bunun için cesur olmalısın korkma bir şey olmayacak hem cesaret iğnesi yapıyolarmış girmeden o yüzden hiç korkma Düşünsenize bebeklerimizi herkesten önce biz görücez bunu düşün olur mu az kaldı merak etme çok güzel olacak çevremde epidural yapılan herkez bunu söyledi

Evet canım malesef son 1 ay hiç geçmiyor gibi babamız da çok heyecanlı Kıyamam çaktırmıyo ama endişeli

Heyecanlidir tabii Ada nin babasida :) dusunsene hem esi ameliyata girecek hem kizi gelecek...:emir_bebek: Allah tekrar tekrar kolaylik versin.. Ayy ayin 11 i dedin ya ben bile senin adina heyecanlaniyorum cok az kaldigi icin babasi nasil heyecanlanmasin :52:

Kıpırdamazsın canım her türlü önlemi alıyolar bunun için cesur olmalısın korkma bir şey olmayacak hem cesaret iğnesi yapıyolarmış girmeden o yüzden hiç korkma Düşünsenize bebeklerimizi herkesten önce biz görücez bunu düşün olur mu az kaldı merak etme çok güzel olacak çevremde epidural yapılan herkez bunu söyledi

tesekkur ederim :) hamılelıgımın basından berı hıc boyle korkularım yoktu su son bı haftadır boleyım hayatım boyunca ufacık bı operasyon gecırmeme ragmen korkmuyodum bırazda heyecan var tabi esımde doguma gırmek ıstıyor bana destek olmak ıcın dr umla henuz konusmadık ama sezeryana almıyolar sanırım eslerı ...

Heyecanlidir tabii Ada nin babasida :) dusunsene hem esi ameliyata girecek hem kizi gelecek...:emir_bebek: Allah tekrar tekrar kolaylik versin.. Ayy ayin 11 i dedin ya ben bile senin adina heyecanlaniyorum cok az kaldigi icin babasi nasil heyecanlanmasin :52:
Yarın gidiyorum doğuma kuzum dua ett bana

Evet benim eşimi de almıyolar yarın giriyorum doğuma dua edinn;)
Rabbim sağ salim bebeğini almayı nasip etsin :) dualarım seninle umarım hersey yolunda gıder ve sen ılk fırsatta burdan bıze yazarsın dogum hıkayenı bende persembe gunu gıdıcem artık dr kesin alıyor o gun sezeryan a. .. uykularım kacıyo korkudan su epidural ı yaptırsam dogumuyapmıs sayıcam kendımı :D

Yarın gidiyorum doğuma kuzum dua ett bana

Canimmmm dun aklimdaydin butun gun inan acaba pazartesi gidecek mi diye dusundum ama sitede bir gariplik vardi.
Dualarim seninle.. Belki Ada suan kucagindadir hatta.. Allah bebegini ve seni korusun insallah.. Musait olunca haber vermeyi unutma olur mu?

Back
X