haglund deformitesi ameliyatı olanlar varsa bakabilir misiniz?

seburuz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
140
137
18
Merhabalar, eşimde haglund deformitesi var, acaba daha önce kendisi veya bir yakını ameliyat olan var mı? Fikir verebilirseniz sevinirim.

Bende de aynı sorun çıktı bir doktor çözüm ameliyat dedi bir doktor iğne dedi.Yurumek ızdırap oldu.Ameliyatta da 2 ay basmak yokmuş üstüne ve olan birinden duydum tekrar kemik cikmis yani boşuna olmuş ameliyat.Size de çok geçmiş olsun.Ben ameliyattan çok korkuyorum ama belki iğne olabilirim

Merhabalar, mesaj yazıdığınız için çok teşekkür ederim, iki ay sürdüğünü duymamıştım, iğne dediğiniz nedir tam olarak? Size de çok geçmiş olsun. Tekrar kemik çıkacaksa ameliyat olmanın anlamı yok tabii.

Teşekkür ederim.Evet doktora herşeyi sordum ben çünkü oğlum var yani evde yatmak işkence nasıl olur diye ameliyatları bile izledim internetten.Bu ameliyat diyen doktor iğne fayda etmez dedi ama bence ağrıyı alır diye dusunuyorum.Spor hekimide başta kolojen iğne yapalım dedi tam ayak bilegi arkasına sonra prp ile devam edelim dedi iki ayagimda da var benim biranda çıktı hiç birşey yokken aylardır zor yürüyorum.O ignede cok acılı bir islemmis aglatiyomus koca insanları bile ondan da korktum şuan yüzme germe egzersiz yapiorum ama iğneden kacamayacagim gibi.Evet tabiki tekrar çıkacaksa yani o acıyı çekmek ama böyle de durulmuyo.Hicbirseyin garantisi yok maalesef

Çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda rahatınıza kavuşursunuz, devamlı ağrıyla bir de çocukla zorlayıcı oluyordur, germe egzersizlerini doktor eşime de şiddetle tavsiye etti, dediğiniz gibi kesin çözümü yok maalesef.

Size de çok geçmiş olsun inşallah eşinizde bir an önce toparlar.Galiba ağrıyı yapan ödem çünkü orda kemik çıkıntısı olup ağrı yapmayanlarda varmış ama ufak bir travmada ödem olunca aşil e baskı yapıp ağrı yapio.Cok araştırdım artık beynim bulandı hergun iki kere kantoron yağı at kestanesi kremi ile masaj yapioruz eşim annem yapio öyle uyuyabiliyorum araba bile suremiyorum yuruyemiyorum yani hayat kalitesi yerlerde geçecek inşallah

Evet tehlikeli ve ağrılı olan aşile baskı yapması, çok çok geçmiş olsun, hiç kolay değil yaşadığınız, en kısa zamanda geçer umarım, kendimden biliyorum, kronik ağrı insanı yoruyor, ameliyattan sonra iki ay sürer iyileşme süreci diyorlar, ameliyatı da yapacak ciddi anlamda uzman bir hekim lazım. Başka derdiniz olmasın.

Aminn Allah razı olsun sizlere de Rabbim bir an önce şifa versin.Ben çok yıprandım benimle beraber ailemde öyle maalesef kısa bir yürüyüş bile yapamıyoruz eşimle markete zor gidiyoruz insanı psikolojik olarakta çok yıpratıyor.Tekirdaga gittim ben en son prof Dr Nurettin Heybeli onun ayak bileği cerrahisi çok iyimis o bana ameliyat dedi ama çok ödem yapacak sisecek dedi hazır mısın gibilerinden hatta varis çorabı giy hani biraz oteleyelim diye uğraştı ama yaz giyilmiyoda

Sanırım ameliyat sizin için daha rahatlatıcı bir çözüm olacak önce bir ayağınızdan ameliyat olursunuz, iyileşme süreci için ne dedi doktor ameliyattan sonra, aşili sökerek mi yapacak ameliyatı o da çok önemli. Çok çok geçmiş olsun, varis çorabı neden anlayamadım kemik çıkıntısına, ameliyatı da yapan o kadar az doktor var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…