- 30 Ocak 2015
- 15
- 0
- 6
- Konu Sahibi tatlibikiz
Tabi eğer bloguma vaktin olurda uğrarsan çok sevinirim eminim orada sana yardımcı olacak konulara değinmişimdirBen sabah 9.30 gibi alıyorum yemek yedikten sonra, mesela ben eğer aç karna su içersem midem bulanır o yüzden yemek yedikten sonra alıyorum ama eğer bu sıkıntı sende yoksa istediğin gibi alabilirsin bence. atıyorum herkes erken kalkmak zorunda değil sen sabah al ilacını sonra uyumaya devam et, mideye bir zararını görmedim eğer hassas değilse. Hoş benim de hassas değildir ama aç karna su içince böyle bir etkisi oluyor bende. Ben siparişimi İngiltereye giden bir arkadaşıma verdim aslında biraz şansım yaver gitti o konuda da blog um da yazımı yazdım. Ben hala vitaminleri alma sürecime devam ettiğim için ki daha ben de yeni sayılırım günden güne yazıyorum izlenimlerimi ve elimden gelediğince araştırıp türkçye çevirip okuyanlarla paylaşıyorum. hairburstchallenge . blogspot . com, bi uğra blog'uma
![]()
hemen bakıyorum blog'una. sabah 2 hap içiyormuşuz bu ikisi arasında ne kadar zaman olmalı? yoksa ard arda mı içmeliyiz? bide sipariş vericem, nerden vermeliyim? kapıda ödeme mi var? :) bu soruları cevaplasan yeterli benim için.