Saç Uzatma Yöntemleri 'hairburst' yabancilarin instagramda yayinladigi ürün

Tabi eğer bloguma vaktin olurda uğrarsan çok sevinirim eminim orada sana yardımcı olacak konulara değinmişimdir :KK66: Ben sabah 9.30 gibi alıyorum yemek yedikten sonra, mesela ben eğer aç karna su içersem midem bulanır o yüzden yemek yedikten sonra alıyorum ama eğer bu sıkıntı sende yoksa istediğin gibi alabilirsin bence. atıyorum herkes erken kalkmak zorunda değil sen sabah al ilacını sonra uyumaya devam et, mideye bir zararını görmedim eğer hassas değilse. Hoş benim de hassas değildir ama aç karna su içince böyle bir etkisi oluyor bende. Ben siparişimi İngiltereye giden bir arkadaşıma verdim aslında biraz şansım yaver gitti o konuda da blog um da yazımı yazdım. Ben hala vitaminleri alma sürecime devam ettiğim için ki daha ben de yeni sayılırım günden güne yazıyorum izlenimlerimi ve elimden gelediğince araştırıp türkçye çevirip okuyanlarla paylaşıyorum. hairburstchallenge . blogspot . com, bi uğra blog'uma :D

hemen bakıyorum blog'una. sabah 2 hap içiyormuşuz bu ikisi arasında ne kadar zaman olmalı? yoksa ard arda mı içmeliyiz? bide sipariş vericem, nerden vermeliyim? kapıda ödeme mi var? :) bu soruları cevaplasan yeterli benim için.

hemen bakıyorum blog'una. sabah 2 hap içiyormuşuz bu ikisi arasında ne kadar zaman olmalı? yoksa ard arda mı içmeliyiz? bide sipariş vericem, nerden vermeliyim? kapıda ödeme mi var? :) bu soruları cevaplasan yeterli benim için.
ard arda al hapları öyle yazıyor tarifinde :) türkiyede satış yapan biriyle işlem yapacaksan o satıcıya göre değişir. ben direk hairburst'ün sitesinden sipariş verdim.

kapsül olduğunu gördüm...önce dünyada iyice yayılsın ondan sonra ancak alırım...zaten iyi bi nane olsa tüm eczaneler satmak için kapış kapış getirir..acele etmemek gerek....

kapsül olduğunu gördüm...önce dünyada iyice yayılsın ondan sonra ancak alırım...zaten iyi bi nane olsa tüm eczaneler satmak için kapış kapış getirir..acele etmemek gerek....
bende oyle dusunuyorum
alıcaktım ama once alanlar memnun mu beklıycem ..

Alanlar memnun görünüyor, türkiyeye yeni geldi sonuçta. Ben mesaj attım geri cevap geldi. Herhangi bir zararı yokmuş öyle yazdılar.

Kuzum ne diycekler
Bu hap hormonlariniza etki eder
Ama yine de kullanin mi diycekler
Doğru ama benim babam doktor, herhangi bir şekilde karşı çıkmamıştı. Onun yerine ben sana vitamin kapsülü veriyim demişti o kadar. Fotoğraflara da bakıyoruz kullananlar memnun görünüyor. Yabancı bir kıza sordum memnunmuş filan , ben de almak istiyorum açıkcası ah ah :(

Doğru ama benim karisivaktor, herhangi bir şekilde karşı çıkmamıştı. Onun yerine ben sana vitamin kapsülü veriyim demişti o kadar. Fotoğraflara da bakıyoruz kullananlar memnun görünüyor. Yabancı bir kıza sordum memnunmuş filan , ben de almak istiyorum açıkcası ah ah :KK43:
Bende doktor olmasam da saglikciyim canim
İcicez sonucta kanimiza karisicak insan tereddut ediyor

Doğru , biraz daha yaygınlaşsın öyle alırım. İnstadiet hakkında ne düşünüyorsun?
Canim o tur çaylara hic guvenmiyorum sanirim çay dimi o da ?
Her unlunun eline vermisler millet bir sey zannediyor.. Belki icindeki bitkiler maddeler metobalizmayi hizlandirabilir ama kişinin kendisinde bitiyor ben 4ayda 8-9kilo verdim. Evet bitki cayi ictim ama az. Spor yaptm ve yediklerime dikkat ettim. O tarz seylere koru korune guvenmek cok yanlis..

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X