hakan şatıroğlu klinik

zeun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4
0
86
50
Ankara
klava:hakan şatıroğlu nun merkezinin hastası olan varmı? yada tüp bebek kliniklerinden ankarada başaralı gördüğünüz yer neresi ?

arkadasım bende hs tüp bebek mrkzine gidiyorum.hamile kalan arkadaslarım var.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım banada hş kiliniği önerdi doktorum ama başarılı tam bilemiyorum bilgisi olan yazsın lütfena.a.s.

klava:hakan şatıroğlu nun merkezinin hastası olan varmı? yada tüp bebek kliniklerinden ankarada başaralı gördüğünüz yer neresi ?

ben hakan beyin hastasıyım. mikro yapıldı, transferimin 8. günü bugün, bekliyorum. Tedavi sırasında çok memnun kaldım, hem hakan beyden hem de genel olarak merkezdeki herkesten. Ama tabi ki sonuç önemli.

ben hakan beyin hastasıyım. mikro yapıldı, transferimin 8. günü bugün, bekliyorum. Tedavi sırasında çok memnun kaldım, hem hakan beyden hem de genel olarak merkezdeki herkesten. Ama tabi ki sonuç önemli.

Elifzeynep nasılsın sonucun belli oldumu dualarımız kabul oldumu merak ediyorum Bir ses ver

hakan hoca medicanayı bıraktı.hş klinikte birlik mahallesinde...bende randevu aldım gidicem

mehabalar bende hs klinikte gecen yaz ilk tup bebek denedim ama sonucum negatif ti 3 tane embryo transferim oldu elif hanim ilgilendi benle iyi biri.ilk gun vardigimda gelecegimi biliyolardi guzel karsiladilar ne zamanki parayi odedim dogru durust ilgilenmediler. .iki haftalik rapor istedim vermediler sordugumda cok buyuk bi sucmus gibi yok oyle seyler vermiyoruz dediler .ama bana sadece 1000ytl odedi diye fatura verdiler. halbuki 3750 odedim asil suucu onlar isledi bence kacak gosteriyolar belkide vergi odememek icin. yurt disinda kaliyorum burda rapor almak cok normal mesele bi grip olsan bile gitsen doktora verirler bazi doktorlara akil sir ermiyor. birde 4 kez gitmek zorunda kaldim ankaraya benim olmadi insallah sizlerin olur kimseyi etkilemek istemem benim basima gelenler bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…