Hakan Soygür

babameraba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
10
0
36
25
Arkadaşlar hakan soygüre burun estetiği olan varmı Ankara içi doktor arıyorum fiyatlar ne alemde bilgisi önerisi olan yazabilir mi

Ben de takipteym seçeneklerim arasında Hakan bey de. Kötü yorum görmedim hiç, kendisi kbb doktoru sanırım.
Aynen yaptığı burunlar çok içime sindi 10-12bin gibi bir yorum görmüştüm max 10bütçem var martta görüşmeye gidicem daha inş fiyatlar daha da artmaz: D

Orhan Aydın ve Hakan Soygürle görüşeceğim ben de şubatta, başka doktor da araştırmıyorum yoksa derya deniz

Ben de takipteym seçeneklerim arasında Hakan bey de. Kötü yorum görmedim hiç, kendisi kbb doktoru sanırım.
Aynen yaptığı burunlar çok içime sindi 10-12bin gibi bir yorum görmüştüm maç 10bütçem var martta görüşmeye gidicem daha inş fiyatlar daha da artmaz:
Orhan Aydın ve Hakan Soygürle görüşeceğim ben de şubatta, başka doktor da araştırmıyorum yoksa derya deniz
Orhan ve derya hocanın ortalama fiyatları ne acaba bilginiz varmı

Aynen yaptığı burunlar çok içime sindi 10-12bin gibi bir yorum görmüştüm maç 10bütçem var martta görüşmeye gidicem daha inş fiyatlar daha da artmaz:

Orhan ve derya hocanın ortalama fiyatları ne acaba bilginiz varmı
Orhan hocaya 8bin diyen vardı ama derya hoca kim ne kadar bilmiyorum.

Back
X