• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakaret eden saygisizlazan ese nasil tepki vermeli?

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Merhaba,
Benim derdim esimin kavga/tartisma anlarinda bana saygisiz davranmasi hakaret etmesi bazen kufur etmesi ve gururumu kiracak sozler etmesi.. 2.5 yildir evliyiz en basindan beri boyle.
Daha oncesinde bosanma tehditleride vardi isin icinde ama ben bi annemin evine gittim bi kere 2 hafta konusmadik sonra baristik, o zamandan beri bunu yapmiyo. Fakat saygisizlik hakaret, asagilama, kendini ustte gormeleri devam ediyo.
Tartisma ve kavgadan sonra konusmak istemez kabuguna cekilir kuser gibi, bende hemen konusup cozelim uzamasin barisalim isterim ki genelde tartisma mevzularimiz incir kabugunu doldurmaz, o da konusmak istemez ama ben ne kadar iyi konussamda konustukca agzi bozulur cirkinlesir. Malmisin, embesil, kapasitesiz, gurursuz, yuzsuz asagilik serefsiz vb cokca duydugum seyler! Bazen kufurede variyo, 2 kezde koluma vurdu yuzumu tutup acitti.
Napabilirim sizce? Bu evlilik beni dusunduruyo gercekten mutlumuyum, aliskanlikmi bosanmaktan mi korkuyorum..
bide deger gormek mutlu olmak istiyorum, nasil davranayimki esim bana bu laflari etmesin?
Tesekkurler simdiden..

Merhaba,
Benim derdim esimin kavga/tartisma anlarinda bana saygisiz davranmasi hakaret etmesi bazen kufur etmesi ve gururumu kiracak sozler etmesi.. 2.5 yildir evliyiz en basindan beri boyle.
Daha oncesinde bosanma tehditleride vardi isin icinde ama ben bi annemin evine gittim bi kere 2 hafta konusmadik sonra baristik, o zamandan beri bunu yapmiyo. Fakat saygisizlik hakaret, asagilama, kendini ustte gormeleri devam ediyo.
Tartisma ve kavgadan sonra konusmak istemez kabuguna cekilir kuser gibi, bende hemen konusup cozelim uzamasin barisalim isterim ki genelde tartisma mevzularimiz incir kabugunu doldurmaz, o da konusmak istemez ama ben ne kadar iyi konussamda konustukca agzi bozulur cirkinlesir. Malmisin, embesil, kapasitesiz, gurursuz, yuzsuz asagilik serefsiz vb cokca duydugum seyler! Bazen kufurede variyo, 2 kezde koluma vurdu yuzumu tutup acitti.
Napabilirim sizce? Bu evlilik beni dusunduruyo gercekten mutlumuyum, aliskanlikmi bosanmaktan mi korHI..
bide deger gormek mutlu olmak istiyorum, nasil davranayimki esim bana bu laflari etmesin?
Tesekkurler simdiden..
Eşin kaç yaşında?

bence kabuguna cekilince biraz uzak kalın . insan o anlarda patlamaya hazır oluyor bende sevmem kabuguma cekilmem isterim esimde gel konusalım der durur . ozman daha patlayasım geliyor

Eşin kendi vasıflarını sayıyor. Sen bir Mal, embesil, kapasitesiz, gurursuz, yuzsuz asagilik serefsiz vb. İle evli kalmak istiyor musun?

Saygısızlık yapan eşe tuvalet terliği ile ağzına vurasım var(kadın erkek fark etmez)

Dönem dönem sevgilimde böyle oluyor. Ben bu sorunu bensiz kalması ne demek ona göstererek aştım. Sizin yokluğunuzun ne demek olduğunu anlamalı

Düzelmesi bekleme asla buna katlanamiyorsan uzatma ayrıl gitsin hele çocuk mocuk asla yapma yazık günah

Eşim dediğiniz adam sizi sevmiyor sevseydi saygı duyardı.Zaten bir evlilikte en önemli şey SAYGIDIR o varsa gerisi gelir

Saygıyı kaybetmiş bi kere ipin ucu kaçmış. Geri de dönmez. Sanmıyorum. Evden gitmişsiniz azıcık düzelmiş. Bir kez daha gidin diyeceğim de her hareketini düzeltmek için evden mi gideceksiniz?

Bu lafları duyduktan sonra da ilk adımı siz mi atıyorsunuz? Gencliginize yazık gerçekten bi evlât kolay büyümüyor, anneniz sizi hakaret küfür isitmek için bu günlere getirmedi. Eşinizin size saygısı yoksa sizin kendinize sayginiz olsun. Ayaklarımın üzerinde duramam demeyin nolur bu devirde Yeter ki çalışmak isteyin.

Back
X