Hakaret mi bu?

normalde bu şarkıda alınacağınız birşey yok derdim. sonuçta sizde esprili birşey yollamışsınız. ama genel olarak herşeyden anlam çıkaran, kazıyan bir insan yorar. belki sadece sürekli biriyle tanışıp olmamasından yorulmuş, saçma sapan hareket eden bir insandır. geçmiş yaralarını da bilemeyiz. ama bunlar da devam etmek için yeterli bahaneler değil bana göre.
isterseniz çok anlam yüklemeden öylesine bir devam edin.

hakilisiniz daha çok rahat edememek beni kasti ve yordu
teşekkür ederim

Biraz misilleme yapmış ve moodunuzu düşürmüş.Kafaya takan biriyseniz devam etmeyin.Hep hatrınızda kalırsa sıkıntı çünkü.

Hahahaha ilk siz sarkı atmışsınız o da karşılık vermiş valla ben siz olsaydım kahkaha atardım çok gülerdim :)
amma alıngansınız ilişkide sıkıcı biri olabilirsiniz..

Kafa yapınızın birbiriyle uyuşmadığını hissettim sanki devam ederseniz böyle zıtlaşmalar sürecekmiş gibi

Hahahaha ilk siz sarkı atmışsınız o da karşılık vermiş valla ben siz olsaydım kahkaha atardım çok gülerdim :)
amma alıngansınız ilişkide sıkıcı biri olabilirsiniz..

alınganlik var biraz doğrudur
sorun sadece o şarkı değil :) rahatlık çok önemli.
rahat edememe büyük bir sıkıntı

Herhangi bir sebeple içinize sinmemiş olabilir elbette görüşmeyi istediğiniz zaman kesebilirsiniz ama şarkı meselesinde gereksiz alınganlık göstermişsiniz bence. Neye bozulduğunuzu bile anlamadım

Aranızdaki samimiyete bağlı bence. Bana gönderilse hakaret olarak algilamazdim. Ayrıca evde kalmış olmak tabiri evlenmemiş olmak demek ve bu hakaret değil ki.

Back
X