• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret sonumuz olacak..

oğlunuzu filan elinizden alamaz sakın o tehdite boyun eğmeyin kan çıkarmış şunada bak sen ne kanı katil mi olacakmış? siz ssakın insanlığınızı bozmayın hep sabırlı olun ailesi anlayışlı ise konuşun yoksa kar etmez...

Benim eski koca kişisi çocukla tehdit etmezdi ama
öldürmekle, kafama sıkmakla, asmak vurmaklar,
başkalarına yar etmemekle çoook tehdit etmişti vakti zamanında.
gecenin bilmem kaçlarında sarhoş yıkıla yıkıla çok baba evime gelmişliği,
rezillik çıkarmışlığı, dayak yemişliği var.
korkmadım hiç, hala da korkmuyorum.
çok zaman geçti üstünden. sorsan çok pişman ama Allah a yakın bana uzak olsun.

Gerçekten bittiğini düşünüyorsanız Boşanmak için hiç korkmayın.
Havlayan köpek ısırmaz. Gözünüzü korkutuyor sadece.

Ben korkarım sanırım,bu adamdan boşanmaya gerçekten yapabilir mi? Öküz madem evliyken huzur vermiyon,bırak kadın Bosandin ne istiyon.Uzaklatirma kararı vs korumuyor kadınları görüyoruz,Allah korusun. Acele etmeden fevri davranmadan,onun senden bikmasinı sağlasan. Ne biliyim duş almasan,saçlarına bakmasan evle yemekle ilgilenmesen,yemeklerin tatsız tuzsuz olsa ama sen onu seviyormuş gibi yapsan o seni terk etse olmaz mı oyle?

Bunları yapan adamla nasıl sevişilip çocuk yapıldığını hiçbir zaman anlayamayacağım galiba.İnsanın içi almaz.

para biriktirdinmi hiç? ananin babanin evine gitme psikopat gelir oraya ...başka yerlerde kal ve gerekiyorsa bosandiktan sonra izini kaybettir ... mumkunse seni bulamayacgi yerler olsun..allah yardımcın olsun inşallah güzel günler gorursun

Amin para daha bu sene duzenli vermeye basladi oda maastan maasa gercekten dusununce cekilmeyecek biri kv deden ayri cektim esim denen adamdan ayri.

Ben korkarım sanırım,bu adamdan boşanmaya gerçekten yapabilir mi? Öküz madem evliyken huzur vermiyon,bırak kadın Bosandin ne istiyon.Uzaklatirma kararı vs korumuyor kadınları görüyoruz,Allah korusun. Acele etmeden fevri davranmadan,onun senden bikmasinı sağlasan. Ne biliyim duş almasan,saçlarına bakmasan evle yemekle ilgilenmesen,yemeklerin tatsız tuzsuz olsa ama sen onu seviyormuş gibi yapsan o seni terk etse olmaz mı oyle?
Baba evine dondugumde acmadi davayi sen ac dedi hep paradan nafakadan kacmak icin yine donsem yine acmaz dava biliorum ne iyi gecinmeye gelior ne de bosanmaya bosanir ama kendisi acmaz davayi

Bunları yapan adamla nasıl sevişilip çocuk yapıldığını hiçbir zaman anlayamayacağım galiba.İnsanın içi almaz.
3 aylik evliyken hamile kaldim ondan sonra basladi hersey zaten.. Zaten yaz kis ayri yatioruz o islede ilgisi yok olsada ben artik katlanamiorum..

Back
X